01-03-2014، 19:21
ايسنا: يافتههاي علمي يك دانشجوي ايراني دانشگاه «تولان» در خصوص تاثير عصاره كاكائو بر روي ميناي سطح دندان انسان و امكان جايگزيني آن با فلورايد به منظور توليد خميردندانهاي موثرتر مورد توجه رسانههاي خارجي قرار گرفته است.
«فاكس نيوز» در گزارشي در زمينه يافتههاي جالب توجه «دكتر آرمان صادق پور» آورده است كه تحقيقات اين محقق نشان ميدهد كه عصاره پودر كاكائو كه به طور طبيعي در شكلاتها، انواع چايها و ساير محصولات وجود دارد، ممكن است يك جايگزين طبيعي موثر براي فلورايد موجود در خمير دندان باشد.
به گفته صادقپور تحقيق وي نشان داد كه عصاره كاكائو در زمينه مبارزه با پوسيدگي دندان حتي موثرتر از فلورايد عمل ميكند.
اين عصاره كه يك نوع پودر بلوري سفيد است كه تركيب شيميايي آن شبيه به كافئين ميباشد ، به سخت شدن ميناي دندان كمك ميكند و به اين ترتيب استفاده كنندههاي اين عصاره كمتر در برابر پوسيدگي دندان آسيب پذير هستند.
صادق پور گفت: اين عصاره در نمونههاي آزمايشگاهي بر روي حيوانات موثر بوده اما براي اثبات تاثير مفيد آن براي انسان و آماده سازي آن براي فروش و استفاده حداقل 2 تا 4 سال زمان لازم است.
وي تاكنون نمونه اوليه از خميردندان با طعم نعنا به همراه عصاره كاكائو ضد پوسيدگي دندن را تهيه كرده و پايان نامه پژوهشي دكتري وي مقايسه تاثير اين عصاره بر روي ميناي سطح دندان انسان با فلورايد است.
«فاكس نيوز» در گزارشي در زمينه يافتههاي جالب توجه «دكتر آرمان صادق پور» آورده است كه تحقيقات اين محقق نشان ميدهد كه عصاره پودر كاكائو كه به طور طبيعي در شكلاتها، انواع چايها و ساير محصولات وجود دارد، ممكن است يك جايگزين طبيعي موثر براي فلورايد موجود در خمير دندان باشد.
به گفته صادقپور تحقيق وي نشان داد كه عصاره كاكائو در زمينه مبارزه با پوسيدگي دندان حتي موثرتر از فلورايد عمل ميكند.
اين عصاره كه يك نوع پودر بلوري سفيد است كه تركيب شيميايي آن شبيه به كافئين ميباشد ، به سخت شدن ميناي دندان كمك ميكند و به اين ترتيب استفاده كنندههاي اين عصاره كمتر در برابر پوسيدگي دندان آسيب پذير هستند.
صادق پور گفت: اين عصاره در نمونههاي آزمايشگاهي بر روي حيوانات موثر بوده اما براي اثبات تاثير مفيد آن براي انسان و آماده سازي آن براي فروش و استفاده حداقل 2 تا 4 سال زمان لازم است.
وي تاكنون نمونه اوليه از خميردندان با طعم نعنا به همراه عصاره كاكائو ضد پوسيدگي دندن را تهيه كرده و پايان نامه پژوهشي دكتري وي مقايسه تاثير اين عصاره بر روي ميناي سطح دندان انسان با فلورايد است.