امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه میگو سوخاری با اسفناج

#1
طرز تهیه میگو سوخاری با اسفناج 1

موادلازم:
میگو 12 عدد
آرد سوخاری 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
پنیر پارمسان 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
برگ اسفناج 100گرم
آرد 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه و نمک 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه 1/4قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا آرد سوخاری ، پنیر، زردچوبه ، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید . تخم مرغ را با چنگال بزنید و میگو های پاک شده و شسته شده را ابتدا در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این کار را تکرارنمایید . سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ کنید . میگوها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت قرار دهید ، قبل از گرم شدن ، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بردارید . روغن زیتون را اضافه کرده اسفناج را در ظرف سرو بگذارید . سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را بچینید .
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان