20-02-2014، 17:11
موادلازم:
میگو 12 عدد
آرد سوخاری 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
پنیر پارمسان 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
برگ اسفناج 100گرم
آرد 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه و نمک 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه 1/4قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا آرد سوخاری ، پنیر، زردچوبه ، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید . تخم مرغ را با چنگال بزنید و میگو های پاک شده و شسته شده را ابتدا در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این کار را تکرارنمایید . سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ کنید . میگوها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت قرار دهید ، قبل از گرم شدن ، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بردارید . روغن زیتون را اضافه کرده اسفناج را در ظرف سرو بگذارید . سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را بچینید .