امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جهانگیر الماسی: شاگرد مهرجویی هستم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جهانگیر الماسی:  شاگرد مهرجویی هستم 1

جهانگیر الماسی:

شاگرد مهرجویی هستم

جهانگیر الماسی که اخیرا درباره فیلم «بمانی» داریوش مهرجویی اظهار نظر کرده بود، گفت: اظهاراتم در مورد فیلم «بمانی» براساس برخی دغدغه‌های صاحب نظران استان ایلام است که معتقدند، این فیلم به حوزه فرهنگ، اعتقادات و رفتار مردمشناسی ایلام لطمه زده و موجب تهییج برخی احساسات شده است.

این بازیگر اظهار داشت: برای داریوش مهرجویی (کارگردان بمانی) به عنوان یکی از پیشگامان سینمای نوین ایران و طلایه دار سینمای مبتنی بر حکمت و فلسفه ایرانی – اسلامی احترام ویژه ای قائل هستم و از محضر این استاد درس های زیادی آموخته ام.

الماسی ادامه داد: مهرجویی شخصیتی فرهنگی است و در فیلم های خود به دنبال قصه گویی نیست و آثار او براساس مستنداتی است که دارد و اگر در آثار این شخصیت هم اقتباسی دیده می شود مربوط به معنا و مفهوم است که آن را منطبق با جغرافیای تاریخی مردم خود شکل داد و به نقطه ای روشن می رسد.

او که اولین تجربه کارگردانی اش با عنوان «رنج و سرمستی» این روزها در ایلام مقابل دوربین است،گفت: من نمی توانم هیچ قضاوتی را در مورد فیلم بمانی انجام دهم چرا که این فیلم را ندیده ام و تنها برخی دغدغه های صاحب نظران استان ایلام را شنیده ام که این فیلم به حوزه فرهنگ، اعتقادات و رفتار مردمشناسی ایلام لطمه زده است و تهییج برخی احساسات را موجب شده است.

وی ادامه داد: من در جواب این عزیزان گفتم که این موضوعات در فیلمی بیان شده است و فیلم کاری که می کند این است که موجب چالش فکری مخاطب می شود و این چالش فکری موجب طرح مساله ای می گردد و طرح مساله هم زدودن ابهامات و در نتیجه رسیدن به نقطه جدید را در پی دارد.

وی در پایان نقش مهرجویی را در حراست از فرهنگ ملی و اسلامی بعنوان عضو پیوسته فرهنگستان هنر را ارزنده دانست و گفت: همچنان خود را شاگرد این استاد عزیز می دانم.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کریستوفر نولان: نگران آرشیوها هستم
Big Grin مشتاق تماشای «متری شیش و نیم» با خانواده نیروی انتظامی هستم
  واکنش ترانه علیدوستی به خالکوبی اش + من فمینیست هستم
  آدم بسیار خوشبختی هستم
  «من ناصر حجازی هستم» وارد شبکه نمایش خانگی شد
  جهانگیر الماسی و صحبت درباره ارایش زنان ایرانی !
  «مهرجویی» جایزه دستاورد سینمایی یک جشنواره بین المللی هندی را دریافت خواهد کرد
  روایت عزت‌الله انتظامی از بازی در یک فیلم/ این روزها به شدت مریض هستم
  ویشکا آسایش و بازی متفاوتش در «من دیه‌گو مارادونا هستم»
  نوروزبیگی در مراسم اکران «من دیه گو مارادونا هستم» پیوند بین سینما و فوتبال است

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان