امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوقوس ماهی

#1
ماهی‌ را پس‌ از شستن‌ و تکه‌ کردن‌ به‌ آن‌ نمک‌زده‌ و آن‌ را سرخ‌ می‌کنیم‌ وکنار می‌گذاریم‌.  سیرها را کوبیده‌ با پیاز رنده‌ شده‌ تفت‌می‌دهیم‌...
دوقوس ماهی 1

مواد لازم برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی آکا

‌: 
 ▪ ماهی‌ متوسط: ۱ عدد 
 ▪ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌: ۲ قاشق‌ غذا خوری‌ 
 ▪ نمک‌ و ادویه‌ و زعفران‌: به‌ میزان‌ کافی‌ 
 ▪ سیر: ۵-۶ حبه‌ 
 ▪ پیاز متوسط: ۱ عدد 
 ▪ فلفل‌ قرمز: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌

 ● طرز تهیه‌: 
 ماهی‌ را پس‌ از شستن‌ و تکه‌ کردن‌ به‌ آن‌ نمک‌زده‌ و آن‌ را سرخ‌ می‌کنیم‌ وکنار می‌گذاریم‌.  سیرها را کوبیده‌ با پیاز رنده‌ شده‌ تفت‌می‌دهیم‌ و رب‌ گوجه‌ فرنگی‌ را در یک‌ لیوان‌ آب‌حل‌ کرده‌ و به‌ آن‌ اضافه‌ می‌کنیم‌. وقتی‌ به‌ جوش‌آمد، نمک‌ و فلفل‌ و ادویه‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ کرده‌ ومی‌گذاریم‌ بجوشد، در آخر به‌ آن‌ زعفران‌ اضافه‌کرده‌ و روی‌ ماهی‌ سرخ‌ شده‌ می‌ریزیم‌. این‌ غذاتند می‌باشد و می‌توانید مواد را لابه‌ لای‌ برنج‌ هم‌گذاشته‌ و میل‌ نمایید.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فرمول مخفی ادویه ماهی های خوشمزه رستورانی
  طرز تهیه ماهی کباب با استفاده از کباب پز تابشی گازی
  طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس خامه متفاوت و خوشمزه!
  طرز تهیه ماهی با چیپس بریتانیایی
  لازانیا ماهی
  طرز تهیه ماهی قزل‌آلا کبابی
  قلیه ماهی
  پیش‌ غذای فوری؛ بادمجان و تن ماهی
  دستور تهیه و پخت استیک شیر ماهی
  فوت و فن‌های خرید و طبخ ماهی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان