بپرسید
جواب خواهیم داد
جواب خواهیم داد
|
تمام سئوالات تاریخی در اینجا |
||||||||||||||||||||||||||||||||
بپرسید
جواب خواهیم داد
27-03-2012، 16:35
یه کتاب بهم معرفی کنید که درمورد سوسیالیسم توضیح مفصل بده
27-03-2012، 16:42
اره یک همچین کتابی یکی معرفی کنه.
ای کاش سینا میامد اینترنت. اگر اون میامد حتما یک کتاب بهمون معرفی می کرد.
27-03-2012، 17:00
بازمن دچار دوگانگی شدم
در کتاب هرودوت دیشب خواندم که ایرانیان اب و اتش و خورشید میپرستیدند در حالی که باز ازکتاب دیگری به نقل از نقل هرودوت انها را یکتاپرسشت خواندم لطفا یکی با یه مدرک مهم مرا از دوگانگی دراورد
الآن من معرفی می کنم.
صورتبندیهای اقتصادی پیشاسرمایهداری، ترجمهٔ خسرو پارسا، چاپ اول: ۱۳۵۳ چاپ اخیر: ۱۳۷۸، نشر دیگر. این کتاب ها آثار کارل مارکس است ودر مورد اقتصاد سرمایه داری است خیلی مفیده سرمایه (کپیتال)، ترجمهٔ ایرج اسکندری، اولین انتشار: ۱۳۵۲، چاپ جدید: ۱۳۸۳، انتشارات فردوسی سرمایه، نقدی بر اقتصاد سیاسی (جلد یکم)، ترجمهٔ حسن مرتضوی، چاپ اول: ۱۳۸۶، انتشارات آگاه. این دو کتاب اثر مارکس است باقی جلد های آن توسط انگلس پس از مرگ مارکس منتشر شد. درمورد سوسیالیسم کتاب سوسیالیسم ومذهب اثر لنین کتاب بالا کتب خیلی توپ وباحالیه سه منشأ و سه جزء از مارکسیسم از لنین حکومت شوراها یعنی چه؟ از لنین فویرباخ و پایان فلسفه کلاسیک آلمانی (۱۸۸۶) آنتی دورینگ (۱۸۷۸) منشاء خانواده، مالکیت خصوصی و دولت (۱۸۴۴) این دو کتاب هم از انگلس است نقدی بر فلسفه هگل از مارکس و... این کتاب ها به خصوص کتاب های مارکس کمی سنگین است و درکنار اون از لغت نامه معین ودهخدا که من توصیه میکنم واستفاده کردم استفاده کنید.کتاب های لنین فهمیدنی ترند. اما کتاب های بسیار مفید وخوبی هستند وافرادی با سواد بالا ومهم آنها را نوشته و افراد باسوادی نیز ترجمه کرده اند.با مطالعه آنها به اصل سوسیالیسم وصحیح آن دست می یابید به خصوص کتاب های مارکس شما را خوب قانع می کند.
این کتابها را باید فهمید و خواند
که یه خورده مشکله و کار هر کسی نیست (27-03-2012، 17:00)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از دوگانگی درامدم احتمالا منظور هرودوت از زمان قبل تر از زرتشت بوده یعنی پیش از 700 پیش از میلاد
27-03-2012، 18:09
به نظر من همه می تونن این کتابارو بفهمن مهم علاقه است اگه کسی علاقه داشته باشه می تونه درک کنه وبفهمه لازم به ذکر است این کتاب
ها قطور وجامع وپرمحتوا هستند وشما با خواندن آنها به تمام جواب های خود دست می یابید
27-03-2012، 18:43
عرفان جان تا جایی که من می دونم و منبع های خوبی رو خونده بودم هرودوت و خیلی مدارک دیگر هست که میگه زرتشتیان بت پرست و این ها نبودن.
خوبه که خودتون از دوگانه گی در امدید.
زرتشتیان به آتش احترام می گذاشتند وآنرا مقدس می دونستن اونو نمی پرستیدن.در کل آنها یکتا پرست بودند واخلاقی نیکو داشتند.
زرتشتیان به هیچ وجه خورشید رو اصلا نه می پرستیدند نه احترام ,با خورشید کاری نداشتند,آزتک ها بودن که خورشید می پرستیدند همین طور مایاها وژاپن قبل از بودا و...
28-03-2012، 17:52
یک سوال؟
این تصویر مجسمه میدان انقلاب کوباست می خواستم بپرسم آیا این ابلیسک(یکی از نماد فراماسونی یا شیطان پرستی) است؟ ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|