خواندن اين مطلب به خانم هاتوصيه نميشود!!!
سلام برهمه خوانندگان اين متن علي الخصوص آقايون
[color][size][font][/font][/size][/color]
لطفا بعد از خواندن متن درصورت تمايل به سوالات پاسخ بديد.
اول ازهمه ميخوام كه توهين نكنيد و حرفاي نامناسب توي پاسخ هاتون نزنيد.
دوم هم اينكه اين متن فقط محض شوخي و خنده هستش ومن اميدوارم دخترخانم ها ودوستاي گلم ازدستم شاكي نشن.
سوم هم اينكه نظراتتون برام مهمه بيشتر ازهمه خودم دوست دارم واكنش آقايون عزيز روببينم.
درآخريه سوال مطرح ميكنم كه لطفا هم آقايون وهم خانومها پاسخگو باشن.
سوالم ازآقايون اينه كه بيشترشون باتوجه به عشقي كه همسراشون دارن،ازاين روش ها استفاده ميكنن يا نه؟(البته همه ميدونيم كه گاهي اوقات دلمون شيطوني ميخوادو دراون مواقع بدجنس ميشيم و هرچي عشق و علاقه هست رو كنارميذاريم...!)
خانم هاي عزيزهم لطفا بگن بااين روشها كلافه ميشن يانه؟ (هرچنداگه ازاين پست خوشتون بياد روش هايي كه خودم وچندتاازدوستاي صميميم براي كلافه كردن آقايون بكارميگيريم روبراتون ميذارم...!)
بازهم تاكيد ميكنم ازتوهين كردن به همديگه خودداري كنيد.
ممنون
توجه:اين متن فقط وفقط براي خنده است وقصدهيچگونه توهيني ندارد...!*
روش هاي خنده داري كه خانم ها روكلافه ميكنند..!
وقتی بعد از یک روز شلوغ براتون غذا درست کرد و با تمام خستگی کنارتون نشست بهش * بگید:ممنون عزیزم ، خوب شده ، ولی کاش قبل از درست کردنش به مامانم زنگ میزدی و طرز تهیه این غذا رو ازش میپرسیدی.
وقتی در جمع فامیل خودتون هستید شکم بزرگ پدر زنتون رو سوژه خنده همه قرار بدهید.از* صبح کتونی پا کنید و تا شب هم از پاتون در نیارید تا جورابتون بوی گربه مرده بگیرد و بعد با همان جورابها برید توی رختخواب..
به صورتش نگاه کنید و باحالتی متاثر بگید:عزیزم چقدر پیر شدی.*
وقتی تخمه میخورید پوستهای تخمه را هر جای بریزید غیر از بشقاب جلوی دستتون.*
همیشه آب را با بطری سر بکشید.*
وقتی زنتون حواسش کاملا به شماست وانمود کنید زنتون رو ندیدید و یواشکی به بچه هاتون * بگید:دوست دارید براتون یک مامان خوشگل بیارم..!!
وقتی با تلفن صحبت میکنید به محض ورود همسرتون با دستپاچگی بگید :باشه ، من بعدا بهت* زنگ میزنم ..و سریع گوشی رو قطع کنید.
همیشه از گیرایی چشمهای دختر خاله ترشیده اتون تعریف کنید.*
خاطرات شیرین دوران مجردی خودتون رو با دوست دخترهای داشته و نداشته خودتون براش * تعریف کنید.
وقتی با اون تو رستوران هستید با صدای بلند باد گلو بزنید(فوق العاده بي ادب..!!!).*
او را با اسمهای مختلف مثل :سمیرا ،مریم ، پریسا، آتنا، شیوا… صدا کنید و بعد بگید ببخشید* عزیزم این روزها حواسم زیاد جمع نیست.
سعی کنید یک چادر مسافرتی خوب یا ماشین راحت بخرید که شبهای که قرار است بیرون از* خونه بخوابید ، زیاد سختی نکشید.(ها ها ها ها ها)..
وقتی در جمع فامیل خودتون هستید شکم بزرگ پدر زنتون رو سوژه خنده همه قرار بدهید.از* صبح کتونی پا کنید و تا شب هم از پاتون در نیارید تا جورابتون بوی گربه مرده بگیرد و بعد با همان جورابها برید توی رختخواب..
به صورتش نگاه کنید و باحالتی متاثر بگید:عزیزم چقدر پیر شدی.*
وقتی تخمه میخورید پوستهای تخمه را هر جای بریزید غیر از بشقاب جلوی دستتون.*
همیشه آب را با بطری سر بکشید.*
وقتی زنتون حواسش کاملا به شماست وانمود کنید زنتون رو ندیدید و یواشکی به بچه هاتون * بگید:دوست دارید براتون یک مامان خوشگل بیارم..!!
وقتی با تلفن صحبت میکنید به محض ورود همسرتون با دستپاچگی بگید :باشه ، من بعدا بهت* زنگ میزنم ..و سریع گوشی رو قطع کنید.
همیشه از گیرایی چشمهای دختر خاله ترشیده اتون تعریف کنید.*
خاطرات شیرین دوران مجردی خودتون رو با دوست دخترهای داشته و نداشته خودتون براش * تعریف کنید.
وقتی با اون تو رستوران هستید با صدای بلند باد گلو بزنید(فوق العاده بي ادب..!!!).*
او را با اسمهای مختلف مثل :سمیرا ،مریم ، پریسا، آتنا، شیوا… صدا کنید و بعد بگید ببخشید* عزیزم این روزها حواسم زیاد جمع نیست.
سعی کنید یک چادر مسافرتی خوب یا ماشین راحت بخرید که شبهای که قرار است بیرون از* خونه بخوابید ، زیاد سختی نکشید.(ها ها ها ها ها)..
منبع ساييت سرگرمي پارس