امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نامه ی یک دختر دانشجو به استادش

Wink 
خدمت جناب دکتر زیباییان استاد محترم فارسی:باسلام و عرض خسته نباشید خدمت شما چند پیشنهاد داشتم که امیدوارم مفید واقع شود.درابتدا از روش زیبای تدریس شما بسیار تشکر میکنم:۱.استاد شما خیلی خمیازه میکشید واین باعث میشود ماهمه خوابمان بگیرد.بعضی از دانشجویان با اینکار شما خوابشون میگیرد ودائم به دستشویی میروند تا دست ورویشان را بشویند واینکار باعث میشود که نتوانند خوب درس بخوانند. ۲.استاد شما خیلی به موهای بلند وبلوندتان دست میزنید.بعضی از دانشجویان دختر کلاس با اینکار شما مات ومبهوت میمانند ونمیتوانند به درس تمرکز داشته باشند.۳.استادشما خیلی خوشگلید.و برای همین من نمیتوانم به شما نگاه نکنم.پس خواهش میکنم اینقدر به من نگویید نگاهت به کتابت باشه.۴.استاددیروز یکی از همکلاسیهام درباره شما خیلی بد صحبت میکرد.راستش من خیلی بهم برخورد چون راستش شمارا خیلی دوست دارم وبرای همین با او به شدت دعوا کردم.اینکار باعث شدهمه فکرکنند من به شما علاقه دارم.اما خوب میدونیدمن فقط پسری را دوست خواهم داشت که مثل شما قدبلند باشه وموهای بلوند داشته باشه.۵.استاددیروز پدرم به دانشگاه آمدومن شمارا یواشکی به اونشان دادم.پدرم شما را پسندید.نمیدانید چقدر خوشحال شدم.۶.استاد آخه چراشماهفته پیش سرکلاس نیامدید؟من خیلی دلم براتون تنگ شده بود.دلم هم خیلی شور افتاده بود.نمیدونیدجلسه بعدکه شمارادیدم.چقدر خوشحال شدم.امیدوارم ناراحت نشده باشید.بهرحال انتقاد همیشه باعث اعتلای سطح آموزشی میشه.امیدوارم خوشتون اومده باشه فهلنی باییییییی دوستون داللللللللم خیلییییییی
Big GrinBig GrinBig GrinDodgyDodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط خانومي ، W O L F ، alibigham ، ♥h@di$♥ ، ★MoRpHeUsS★ ، *Armila* ، azinsotoudegan ، REZA.N.A ، سلنا15 ، ندا ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، Boozri ، яᎧмιиα ، † αƖιєη † ، BlAcK dAy ، چرا؟ ، جانگ یونگ هوا ، اشکان پیشرو ، نیلوفر جوووووووووون ، eNorto ، _TaK PaR_ ، ~Mahnaz~ ، baran 18 ، maryamam ، ♥♥خشگل خانوم♥♥ ، عاشق الکترونیک ، Meteorite ، کیمیاk ، یاسی@_@ ، حقوقدان انجمن
آگهی
عجب روییییییییییییییییییی داره این دخترهDodgyولی خب آدم وقتی ازچیزی خوشش میادبایدبگه میادنبایدبگه نه کهSleepyBig Grin
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط *Armila*
رونیست کExclamationسنگپا قزوینهExclamationExclamationExclamationExclamationچقدر پرووووووووووووو هستش این دختره
نامه ی یک دختر دانشجو به استادش 1
پاسخ
 سپاس شده توسط *Armila*
برو بابا مسخره همش چرته
پاسخ
واقعا انتقادش مفيد بود
چشم ها فراموش ميكنند آنچه را كه روزي ديدند
                                         ولي قلبها هرگز فراموش نميكنند آنچه را كه

Heartدوست دارند... Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
دستت درد نكنه خوشم اومد فقط انگار دختر واسه استادش ميخواست همسر شه اون طوري بود يا نه؟
در وفا هیچکس استاد نیست ولی در بی وفائی همه استادن !

چطوری استاد !؟Dodgy
پاسخ
DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
پاسخ
(09-09-2013، 10:38)REZA.N.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا انتقادش مفيد بود
خواهش میشه

(09-09-2013، 10:38)REZA.N.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا انتقادش مفيد بود
خواهش میشه

واقعا انتقادش مفيد بود
خواهش میشه
پاسخ
چه طوری روش شد اینا رو بگه؟ |:
پاسخ
خخخخخخخخخخخخخخخخExclamation
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نامه ی یک دختر دانشجو به استادش 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نامه ی یک دختر کم توقع
  وقتی یه دختر گریه میکنه ..
  متن های فوق العاده زیبا در مورد دختر
  نامه ای از یک پسر به پدرش!! (خیلی باحاله)
Star دختر بود یعنی...........!
  فال نامه مرگ؟!؟!؟!؟!؟!
  مسابقه بین دختر ها و پسر ها ببینیم کی باهوش تره؟
  به نظرتون پسر خیانت کرده یا دختر
  راز جذب شدن دختر ها به پسر های سوسول و ......!!!!؟؟؟حتما بخونین.
  دوست دختر چیست؟(طنز)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان