12-08-2013، 10:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-08-2013، 10:12، توسط Shervin_ST.)
مجله ماکسیم فهرست جذاب ترین زنان سال جهان را منتشر کرد.به گزارش پارس ناز در این فهرست رزی هانتینگتن وایتلی ، مانکن 24 ساله انگلیسی در صدر ایستاد. رزی در مصاحبه ای اظهار داشت: افتخار بزرگی است که به عنوان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جذاب ترین زن جهان انتخاب شدم و فکر می کنم لقب بسیار ارزشمندی است که در طی یک سال با من خواهد بود و می توانم نهایت استفاده را از آن بکنم.در این رده بندی دوشس کیت میدلتون ، عضو تازه وارد خاندان سلطنتی بریتانیا در رتبه ی بیست و ششم جای گرفت.
10 زن جذاب جهان عبارتند از :
1. رزی هانتینگتن وایتلی : مانکن و بازیگر 24 ساله انگلیسی
2. اولیویا مان : مانکن و بازیگر 30 ساله آمریکایی
3. کتی پری : خواننده 26 ساله آمریکایی
4. کامرون دیاز: مانکن و بازیگر 38 ساله آمریکایی
5 میلا کونیس : بازیگر 27 ساله روس
6 بار رافائیلی : مانکن و بازیگر 25 ساله
7.آن هاتاوی: بازیگر 28 ساله آمریکایی
8. ناتالی پورتمن : بازیگر 29 ساله
9.کوبی اسمالدرز : بازیگر 29 ساله کانادایی
10 جنیفر لارنس : بازیگر 20 ساله آمریکایی
سپاس و نظر یادتون نره دوستای گلم:bighug:
جذاب ترین زن جهان انتخاب شدم و فکر می کنم لقب بسیار ارزشمندی است که در طی یک سال با من خواهد بود و می توانم نهایت استفاده را از آن بکنم.در این رده بندی دوشس کیت میدلتون ، عضو تازه وارد خاندان سلطنتی بریتانیا در رتبه ی بیست و ششم جای گرفت.
10 زن جذاب جهان عبارتند از :
1. رزی هانتینگتن وایتلی : مانکن و بازیگر 24 ساله انگلیسی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
2. اولیویا مان : مانکن و بازیگر 30 ساله آمریکایی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
3. کتی پری : خواننده 26 ساله آمریکایی
4. کامرون دیاز: مانکن و بازیگر 38 ساله آمریکایی
5 میلا کونیس : بازیگر 27 ساله روس
6 بار رافائیلی : مانکن و بازیگر 25 ساله
7.آن هاتاوی: بازیگر 28 ساله آمریکایی
8. ناتالی پورتمن : بازیگر 29 ساله
9.کوبی اسمالدرز : بازیگر 29 ساله کانادایی
10 جنیفر لارنس : بازیگر 20 ساله آمریکایی
سپاس و نظر یادتون نره دوستای گلم:bighug: