22-05-2013، 11:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-05-2013، 11:56، توسط فرنام عشقی.)
یه روز یه مرده میره تو اتوبوس میگه لا الا الل لاه . میگن چرا . میگه وای به حال ما که اتو ما رو بوس می کنه

یه روز تو مترو وایستادم تا سریع با کتلت کردن دیگران برم تو . یهو یه دختر می بینم . می خوام برم شماره بده بستون راه بندازم که یهو مترو میاد . مترو یا دختره
خب معلومه دختره تا بهش رسیدم یهو در مترو وا شد . اقا چشت روزه بد نبینه یهو شدم کتلت . خدا رو صد هزار دفعه شکر کردم که باهاش دوست نشدم و ازدواج نکرده بودم وگرنه هر روز تو مترو واویلا مشدم 

به حسن میگن با حمید جمله بساز . میگه : وای خانوم . شما چقدر شبیه منید !!

به حیف نون می گن کدوم زن رو دوست داری . میگه مایکن هارو . میگن چرا . میگه چون فقط گیاه می خورن

من در حال عادی
من در مهمانی ای که دختر توشه 

به یه یارو میگن داف به چه کسی می گویند . میگه به دخترایی که با ما دوست نمی شن .

خاک بر سره ماکه قدیمیامون سعی می کردن متفاوت بازنا باشن حالا ما خودمون رو شبیه اونا می کنیم

بیا بنویسیم رویه اب،رو درخت رو تن پرنده ... کلا بیا منابع طبیعی رو نابود کنیم

یه دختر می بینم دم خیابون می خواد رد شه دستشو میگیرم با هم رد میشیم . خواهرمو با دوست پسرش می بینم میگه به به توهم راه افتادی . میگم و نمی دونم چی کار کنم
میگم نه بابا کوره دارم ردش می کنم

به یه یارو میگن فردا چه روزیه ؟ میگه تولده من . میگن چی خوبه بهت بدن . میگه نظر و سپاس . به خاطر تولدم بده دیگه اون سپاسو
من تولدمه ها فقط یکی
من تولدمه ها فقط یکی

یه روز تو مترو وایستادم تا سریع با کتلت کردن دیگران برم تو . یهو یه دختر می بینم . می خوام برم شماره بده بستون راه بندازم که یهو مترو میاد . مترو یا دختره

به حسن میگن با حمید جمله بساز . میگه : وای خانوم . شما چقدر شبیه منید !!

به حیف نون می گن کدوم زن رو دوست داری . میگه مایکن هارو . میگن چرا . میگه چون فقط گیاه می خورن

من در حال عادی

به یه یارو میگن داف به چه کسی می گویند . میگه به دخترایی که با ما دوست نمی شن .

خاک بر سره ماکه قدیمیامون سعی می کردن متفاوت بازنا باشن حالا ما خودمون رو شبیه اونا می کنیم

بیا بنویسیم رویه اب،رو درخت رو تن پرنده ... کلا بیا منابع طبیعی رو نابود کنیم

یه دختر می بینم دم خیابون می خواد رد شه دستشو میگیرم با هم رد میشیم . خواهرمو با دوست پسرش می بینم میگه به به توهم راه افتادی . میگم و نمی دونم چی کار کنم

به یه یارو میگن فردا چه روزیه ؟ میگه تولده من . میگن چی خوبه بهت بدن . میگه نظر و سپاس . به خاطر تولدم بده دیگه اون سپاسو
من تولدمه ها فقط یکی
من تولدمه ها فقط یکی