نظرسنجی: خوب بود؟
این نظرسنجی بسته شده است.
آشغال
50.00%
9 50.00%
عالی
50.00%
9 50.00%
در کل 18 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یک پسربچه ۸ ساله آفریقایی، با یک زن ۶۱ ساله ازدواج کرد.!!(از دست ندین ها)

Rainbow 
در یکی از عجیب ترین ازدواج ها، یک پسربچه ۸ ساله آفریقایی، با یک زن ۶۱ ساله ازدواج کرد.

این پسربچه در حضور ۱۰۰مهمان در شهر تسوآنی آفریقای جنوبی جشن ازدواج خود را برگزار کرد.

سانیل ماسیلا هشت ساله به وصیت پدربزرگ مرحوم خود این ازدواج را انجام داد و ازدواج این دو به صورت رسمی ثبت نخواهد شد. ضمن این که خانواده این پسربچه تاکید کردند این تنها یک مراسم تشریفاتی است و یک ازدواج قانونی و رسمی نیست.

ماسیلا گفت: از این که با این زن ازدواج می کنم، خوشحالم اما در صورت بالغ شدن با یک زن همسن خودم ازدواج خواهم کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه سان، مادر ۴۶ ساله ماسیلا فاش کرد آخرین آرزوی پدربزرگ فرزندش پیش از مرگش، دیدن ازدواج نوه اش بود و ما نیز برای خوشنودی وی دست به این اقدام زدیم. خوب بود؟

روی سپا کلیک کن دیگهTongue
 سپاس شده توسط .:: S.M ::. ، ☺شهرزاد☺ ، own_95 ، ***FATEMEH*** ، maynaz90 ، saeed25/12 ، Pro.playeR ، ترنج2 ، سورنا فاول ، parmida.a ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، amirali dordone ، aivdhv9 ، عاطفه70 ، محمد2000 ، ♥ سارا ♥ ، KOH ، گیسو کمند2 ، blackskull7 ، شیدا18 ، I am the Queen ، ss.mu ، mehrasa2012 ، عارفه ، arslan001 ، ωøŁƒ ، سایه 72 ، sirali ، selenax90 ، noora91 ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، سايه ، ahmad d ، fl91 ، لاله من ، یاسی@_@ ، سامینا
آگهی
این چه نظر سنجیه گذاشتی؟گزینه متوسط ندارهDodgy
سال هاست شیطان فریاد می زند:
آدم پیدا کنید...سجده خواهم کرد
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هرچی بیشتر کمتر بهش فکر کنی، دردش کمتر بیشتر میشه
che pesare avzie
SadExclamationDodgy
اخه بیچاره پسره Sadاین چه وصیتی بود اخهSad
ng2****همیشه سخت ترین سیلی را از کسی میخوری که روزی بهترین نوازشگرت بود****pou
دلتو نشکونم
خوب بود
‌‌  ‌‌      ‌‌‌‌
.
                   ᶤᵗ'ˢ ᵇᵉᵉᶰ ᵃ ˡᵒᶰᵍ ᵗᶤᵐᵉ
               ᶤ ʰᵃᵛᵉᶰ'ᵗ ᵈʳᵉᵃᵐᵗ ᵒᶠ
             ᵈᵒᶰ'ᵗ ʸᵒᵘ ᵗʰᶤᶰᵏ ᵒᶠ ᵐᵉ ᵃᶰʸᵐᵒʳᵉ

بدنبود
♥♥♥امضا واسه همه عاشقای دنیا♥♥♥
Thank you
خدا معجزه كرد و آدم آفريد
تو هم بيا معجزه كن و آدم بمون
(12-03-2013، 12:08)دکتر مار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در یکی از عجیب ترین ازدواج ها، یک پسربچه ۸ ساله آفریقایی، با یک زن ۶۱ ساله ازدواج کرد.

این پسربچه در حضور ۱۰۰مهمان در شهر تسوآنی آفریقای جنوبی جشن ازدواج خود را برگزار کرد.

سانیل ماسیلا هشت ساله به وصیت پدربزرگ مرحوم خود این ازدواج را انجام داد و ازدواج این دو به صورت رسمی ثبت نخواهد شد. ضمن این که خانواده این پسربچه تاکید کردند این تنها یک مراسم تشریفاتی است و یک ازدواج قانونی و رسمی نیست.

ماسیلا گفت: از این که با این زن ازدواج می کنم، خوشحالم اما در صورت بالغ شدن با یک زن همسن خودم ازدواج خواهم کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه سان، مادر ۴۶ ساله ماسیلا فاش کرد آخرین آرزوی پدربزرگ فرزندش پیش از مرگش، دیدن ازدواج نوه اش بود و ما نیز برای خوشنودی وی دست به این اقدام زدیم. خوب بود؟

روی سپا کلیک کن دیگهTongue

khely khob bod dastet dard knakone
قاصدک رسید ، خبری از تو نداشت ، پرپرش کردم تا درس عبرتی باشد برای قاصدک بعدی !:HeartHeart
:229::229::229::229::229::229::229::229::229::230::230::230::230::230::230::230:​:230::230:
خدایا از تو ممنونم که مرا در حد ایوب میبینی.....
اما میشود تمامش کنی؟!.........بریده ٱم....

نامردیت....بی معرفتیت...تنها گذاشتنم....هیچکدام نه اذیتم کرد نه سوال شد!....
فقط بگو چگونه نگاهت کرد که تنهایم گذاشتی؟؟...........
عجب بابابزرگش دیوونه بودهHuhHuhHuhConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
if I'm not back again this time tomorrow carry on carry on as if nothing really matters.
 سپاس شده توسط ***EHSAN - ABADAN***

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چرا پسرا ازدواج نمیکنن ....
  انجمن فلشخور چهارده ساله شد!!!!!!!!!!!
  ازدواج دو زن+ عکس
Wink طالع بینی ازدواج ماهها با هم
Tongue شرایط ازدواج در شهر های مختلف!!!طنز بسیار خفنننن!
  پیشنهاداتی خاص و بینظیر برای حلقه های نامزدی و ازدواج
Lightbulb تست هوش هیجانی امیدوارم از دستش ندین
Thumbs Up انشا تکان دهنده یک دختر 10 ساله: می خواهم فاحشه بشوم
  ازدواج مخفیانه دختر 17 ساله با مرد 50 ساله +عکس
  یک سنت غلط جان هستی دختر 11 ساله را گرفت + عکس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان