امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اشنایی با 10غذآی سنتی شیراز

#1
اشنایی با 10غذآی سنتی شیراز
ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺷﻬﺮﯼ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﺧﻮﻧﮕﺮﻡ ﻭ ﻣﻬﻤﺎﻥ‌ﻧﻮﺍﺯ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﺫﺑﻪ‌ﻫﺎﯼ ﻣﻨﺤﺼﺮﺑﻪ‌ﻓﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺩ، ﺳﺎﻻ‌ﻧﻪ ﺍﺯ ﺳﺮﺍﺳﺮ ﺟﻬﺎﻥ ﭘﺬﯾﺮﺍﯼ ﮔﺮﺩﺷﮕﺮﺍﻥ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺳﺖ. ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﻋﻮﺍﻣﻠﯽ ﮐﻪ ﺳﺒﺐ ﻣﺤﺒﻮﺑﯿﺖ ﺍﯾﻦ ﺷﻬﺮ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﮔﺮﺩﺷﮕﺮﺍﻥ ﺁﻥ ﺷﺪﻩ، ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻃﻌﻢ ﻭ ﻣﺰﻩ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ‌ﺍﯼ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﻏﺬﺍﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﻃﺒﺦ ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﻨﻮﻋﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺫﺍﺋﻘﻪ‌ﻫﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﻬﺖ ﻫﺮﮐﺲ ﺑﺎ ﻫﺮ ﺳﻠﯿﻘﻪ‌ﺍﯼ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮﺩ. ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺎ ﻣﻦ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎﺷﯿﺪ، ﺗﺎ ﺑﺎ 10 ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﻫﺮﯾﮏ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺁﺷﻨﺎ ﺷﻮﯾﻢ.
*۱) ﮐﻠﻢ ﭘﻠﻮ ﻣﻌﺮﻭﻑ‌ﺗﺮﯾﻦ ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ*
ﮐﻠﻢ‌ ﭘﻠﻮ ﻣﻌﺮﻭﻑ‌ﺗﺮﯾﻦ ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﺘﯽ شیراز
 ﺍﺳﺖ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺷﻬﺮﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻧﯿﺰ ﻃﺒﺦ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﮐﻠﻢ ﭘﻠﻮ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﻃﺒﺦ ﻭ ﻣﺰﻩ‌ﺍﯼ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺩﺍﺭﺩ. ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ‌ﻫﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﻃﺒﺦ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺍﺯ ﮐﻠﻢ ﻗﻤﺮﯼ، ﺁﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ، ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ‌ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺗﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺗﺮﺧﺎﻥ، ﺷﻮﯾﺪ، ﺗﺮﻩ ﻭ ﺭﯾﺤﺎﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ. ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ‌ﮐﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ ﺭﺍ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺍﺩﻭﯾﻪ‌ﻫﺎ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻗﻠﻘﻠﯽ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﺳﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺁﺑﮑﺶ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﻡ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﮔﻮﺷﺖ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺳﻔﺮ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﺮﺷﯽ ﻭ ﺳﺎﻻ‌ﺩ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﺩﺭ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ‌ﻫﺎﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﺪﻫﯿﺪ.
*۲) ﺩﻭﭘﯿﺎﺯﻩ ﺁﻟﻮ*
ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺑﻪ ﺳﯿﺐ‌ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺁﻟﻮ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ. ﺩﻭﭘﯿﺎﺯﻩ ﺁﻟﻮ ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭘﺨﺖ ﺁﺳﺎﻧﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺍﺳﺖ. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺳﯿﺐ‌ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺁﺏ‌ﭘﺰ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ، ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﺍﺩﻭﯾﻪ‌ﻫﺎ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﻋﺪﻩ ﺷﺎﻡ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﻧﺎﻥ ﺳﺮﻭ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.
*۳) ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﭘﻠﻮ*
ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ‌ﻫﺎ ﭘﻠﻮﻫﺎﯼ ﻣﺘﻨﻮﻋﯽ ﺩﺭ ﻟﯿﺴﺖ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺩﺍﺭﻧﺪ. ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﭘﻠﻮ ﺩﯾﮕﺮ ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺍﺳﺖ. ﮐﻤﺘﺮ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺳﻔﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻋﻼ‌ﻗﻪ‌ﻣﻨﺪ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺨﺖ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺍﺯ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ، ﻣﺮﻍ، ﺑﺮﻧﺞ، ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ، ﺍﺩﻭﯾﻪ‌ﻫﺎ، ﺯﺭﺷﮏ ﻭ ﻣﺎﺳﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ. ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﭘﻠﻮ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺵ ﻋﻄﺮ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺍﺳﺖ. ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﺳﺒﺰﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﺎﻻ‌ﺩ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﻧﯿﺰ ﺑﻬﺮﻩ‌ﻣﻨﺪ ﺷﻮﯾﺪ.
*۴) ﺷﮑﺮ ﭘﻠﻮ*
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﺻﻠﯽ‌ﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ‌ﻫﺎ ﺩﺭ ﻃﺒﺦ ﻏﺬﺍﻫﺎ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ، ﺷﮑﺮ ﺍﺳﺖ. ﺷﮑﺮ ﭘﻠﻮ ﻧﺎﻡ ﺩﯾﮕﺮ ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﺳﻤﺶ ﭘﯿﺪﺍ ﺍﺳﺖ، ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺍﺳﺖ. ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻋﻼ‌ﻗﻪ‌ ﺩﺍﺭﯾﺪ، ﺍﯾﻦ ﭘﻠﻮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﺪﻫﯿﺪ، ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﻃﻌﻢ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺩﺭ ﻏﺬﺍ ﻋﻼ‌ﻗﻪ‌ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺷﻬﺮ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺞ، ﺷﮑﺮ، ﭘﻮﺳﺖ ﻧﺎﺭﻧﮕﯽ، ﺑﺎﺩﺍﻡ، ﭘﺴﺘﻪ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.
*۵) ﯾﺨﻨﯽ ﻧﺨﻮﺩ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ*
ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﻫﻤﮕﯽ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺞ ﻃﺒﺦ ﻧﻤﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﻣﺤﻠﯽ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺑﻪ ﺟﺰ ﭘﻠﻮ‌ﻫﺎ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﻟﯿﺴﺖ ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﯾﺨﻨﯽ ﻧﺨﻮﺩ ﺩﯾﮕﺮ ﻏﺬﺍﯼ ﻣﺤﻠﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﻪ ﺁﺑﮕﻮﺷﺖ ﺳﺎﯾﺮ ﺷﻬﺮﻫﺎ ﺷﺒﺎﻫﺖ ﺩﺍﺭﺩ. ﻣﻮﺍﺩ ﻻ‌ﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺷﺎﻣﻞ ﻧﺨﻮﺩ، ﮔﻮﺷﺖ، ﺳﯿﺐ‌ﺯﻣﯿﻨﯽ، ﭘﯿﺎﺯ ﻭ ﺍﺩﻭﯾﻪ‌ﻫﺎ ﺍﺳﺖ. ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﺣﺘﻤﺎ ﺩﺭ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ‌ﻫﺎﯼ ﺧﺎﻧﮕﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺗﺮﺷﯽ ﻭ ﻧﺎﻥ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ.
*۶) ﺍﺷﮑﻨﻪ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ*
ﺩﯾﮕﺮ ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ، ﺍﺷﮑﻨﻪ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﺍﺳﺖ. ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺷﻬﺮﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺎ ﺭﻭﺵ‌ﻫﺎﯼ ﻃﺒﺦ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﻧﯿﺰ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ. ﺍﻣﺎ ﺍﺷﮑﻨﻪ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﻃﻌﻤﯽ ﻭﯾﮋﻩ ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺩﺍﺭﺩ. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺍﺯ ﭘﯿﺎﺯ، ﺗﺨﻢ‌ﻣﺮﻍ، ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ، ﻧﻌﻨﺎﻉ ﻭ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ. ﺍﺷﮑﻨﻪ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺳﺒﮏ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻭﻋﺪﻩ ﺷﺎﻡ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.
*۷) ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﻠﻮﯼ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ*
ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﻠﻮ ﺩﯾﮕﺮ ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﻘﻄﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﺨﻮﺍﻫﯿﺪ ﮐﺮﺩ. ﻇﺎﻫﺮ ﺍﯾﻦ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﺑﻪ ﮐﻮﻓﺘﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﻘﺎﻁ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺷﺒﯿﻪ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﻃﻌﻢ ﻭ ﻣﻮﺍﺩﯼ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺩﺍﺭﺩ. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﺍﺯ ﺁﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ، ﮔﻮﺷﺖ، ﭘﯿﺎﺯ، ﻫﻮﯾﺞ ﯾﺎ ﻧﺮﮔﺴﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﻭ ﺳﭙﺲ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺥ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ.
*۸) ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ*
ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯿﻢ ﭘﻠﻮ ﺟﺰ ﺟﺪﺍﻧﺸﺪﻧﯽ ﺍﺯ ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺍﺳﺖ. ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﻣﺤﻠﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺍﺳﺖ. ﺷﺎﯾﺪ ﺗﺼﻮﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺞ ﻭ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﺒﺰ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺍﺳﺖ. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺍﺯ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭼﺸﻢ ﺑﻠﺒﻠﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ. ﮔﻮﺷﺖ، ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ، ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺳﺎﻻ‌ﺩ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﺑﺎ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮﯼ ﺗﺎﺯﻩ ﺩﺭ ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﺪﻫﯿﺪ.
*۹) ﻗﻮﺭﻣﻪ ﺑﻪ*
ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﻗﻮﺭﻣﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﺖ. ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﻋﻼ‌ﻭﻩ ﺑﺮ ﺷﮑﺮ ﻣﯿﻮﻩ ﺑﻪ ﻧﯿﺰ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺷﺪﻥ ﻏﺬﺍ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ. ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﺖ، ﺑﻪ، ﭘﯿﺎﺯ، ﺷﮑﺮ، ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺩﻭﯾﻪ‌ﻫﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.
*۱۰) ﺭﺏ ﭘﻠﻮ*
ﺭﺏ ﭘﻠﻮ ﺩﯾﮕﺮ ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﺘﯽ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺍﺳﺖ. ﺷﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺷﻨﯿﺪﻥ ﻧﺎﻡ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺗﺼﻮﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺩﺭ ﻃﺒﺦ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﻭ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﻣﺰﻩ ﺧﻮﺑﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﺑﺮﺧﻼ‌ﻑ ﺗﺼﻮﺭ ﺍﮐﺜﺮ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﺭ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺍﺯ ﺭﺏ ﺍﻧﺎﺭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ. ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﮔﯿﺎﻫﺨﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ. ﺩﯾﮕﺮ ﻣﻮﺍﺩ ﻻ‌ﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺷﺎﻣﻞ ﺑﺮﻧﺞ، ﮐﺸﻤﺶ، ﺷﮑﺮ، ﭘﯿﺎﺯ، ﮔﺮﺩﻭ ﻭ ﺍﺩﻭﯾﻪ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺳﺎﻻ‌ﺩ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﻭ ﺳﺒﺰﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻧﯿﺰ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مسجد زیبا و رویایی نصیر الملک - شیراز
  آتشگاه کاریان شیراز
  موزه دیدنی ارگ کریم خانی شیراز (عکس)
  ناگفته هایی از شیراز
  جاذبه ها و مکان های مذهبی شیراز + عکس
  باغ ارم شیراز
  چرا به امام زاده شاهچراغ در شیراز، شاهچراغ می گویند؟
  شاهکار مبهوت کننده مسجد نصیر الملک در شیراز (عکس)
  شیراز
  اشنایی با زیباترین کوهای شهرستان اقلید (عکس)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان