نان مغذدار خرمایی شکلاتی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: نان مغذدار خرمایی شکلاتی (/showthread.php?tid=292755) |
نان مغذدار خرمایی شکلاتی - zahrahaghi - 06-01-2021 مواد لازم ارد 2ونیم لیوان دسته دار 50 گرم کره 1/4 لیوان روغن مایع 1 ق غ مایه خمیر 3/4 لیوان آب ولرم یا شیر ولرم 4 ق غ شکر تخم مرغ یک عدد ،سفیده برای داخل خمیر و زرده جهت رومال شکلات چند تکه چند عدد خرما و یک ق چایخوری دارچین و نصف ق چ زنجبیل و کمی پودرهل مراحل مایه خمیر و یک ق شکر رو ترکیب کرده و مقداری از آب یا شیر ولرم رو اضافه و کنار میذاریم. ۵ الی ۱۰ دقیقه تا پف کند. سفیده و باقی شکر و باقی شیر یا آب رو ترکیب و نمک و بکینگ پودر هم می ریزیم.کره آب شده و روغن هم اضافه و مایه خمیر عمل آمده هم ریخته و خوب ترکیب میکنیم. و در حد جمع شدن خمیر ارد به مواد اضافه میکنیم ،نیاز به ورز نداره و خمیر رو یک ساعت کنار گذاشته در جای گرم و تاریک تا حجمش دو برابر بشه سپس دست تون رو اردی کنید و به اندازه دلخواه از خمیر برداشته و درون آن شکلات تکه شده یا خرما میذاریم.من نصفی رو شکلاتی و نصفی رو خرمایی درست کردم.بعد خمیر رو جمع کرده و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میچینیم. من خرمای بدون هسته و دارچین و زنجبیل و هل ساییده و یک ق غ آب ترکیب کردم و داخل خمیر گذاشتم که طعم فوق العاده ای داره. برای رو مال : زرده و یک ق شیر و زعفران آب شده رو ترکیب و روی نون ها میمالیم.و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه ۱۵ دقیقه میپزیم.البته درجه فرها متفاوته دقت کنید نسوزه.من ی ظرف آب هم داخل فر گذاشتم.دو دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا سطحش خوشرنگ بشه. RE: نان مغذدار خرمایی شکلاتی - THEDARKNESS - 06-01-2021 چه اصراری داری مغزدار رو اشتباه بنویسی؟ |