07-04-2020، 12:10
«کتی یان» کارگردان «پرندگان شکاری» سرانجام سکوت خود در مورد فروش «ناامیدکننده» فیلم در گیشه را شکست. او در مصاحبه با «هالیوود ریپورتر» به حواشی این فیلم ابرقهرمانی و نحوهی استقبال مخاطبین پرداخته است. «پرندگان شکاری» گروهی هرچند اندک از هواداران را راضی کرد اما در نهایت به شکست تجاری انجامید. یان فکر میکند که مسئله پیچیدهتر است.
یان توضیح میدهد: «میدانم که استودیو انتظارات زیادی از این فیلم داشته – همانگونه خود ما داشتیم. اما انتظار بیموردی هم از فیلمهای زن-محور وجود دارد، و چیزی که بیش از همه مرا ناامید کرد این تصور بود که شاید ما هنوز آمادگی ساخته شدن چنین فیلمهایی را نداریم. به عنوان یک زن رنگینپوست بار مسئولیت بیش از اندازهای بود. بنابراین بله، من فکر میکنم که موفقیت یا عدم موفقیت یک فیلم را به روشهای مختلفی میتوان تفسیر کرد و همه حق دارند این کار را انجام دهند. اما احساس میکنم عجولانه علیه فیلم موضع گرفته شد.»
به گزارش مووی مگ به نقل از 30نما، یان در بخش دیگری از مصاحبه فاش میکند که برای حفظ ناخوشایندترین صحنهی فیلم باید در مقابل استودیو مقاومت میکرده است. یان توضیح میدهد که صحنهی ترسناک «رومن سایونیس» و زنی که به کلوب او میآید سران استودیو را نگران کرده بود. اما آن صحنه نشان میداد که «سیاه نقاب» تا چه حد نفرتانگیز است و چگونه بدبینی او را در بر گرفته.
یان میگوید: «راستش را بخواهید برای حفظ این صحنه باید مقاومت میکردیم زیرا ناخوشایند بود. پرمخاطره بود و ما باید برای حذف نشدن آن تلاش میکردیم. بعضی از کاتهای فیلم بدون این صحنه موجود است. خوشحالم که توانستیم آن را حذف کنیم زیرا فکر میکنم بسیار مهم بود. بسیاری از مخاطبین تحت تأثیر این صحنه قرار گرفتند.»
تابستان گذشته «مارگو رابی» ستارهی فیلم در مصاحبه با مجلهی «ووگ» فاش کرد که «پرندگان شکاری» با بودجهی ۷۵ میلیون دلاری تولید شده است. این در حالی است که «شزم!» با بودجهی ۱۰۰ میلیون دلاری، «زن شگفتانگیز» با بودجهی ۱۵۰ میلیون دلاری، «آکوامن» با بودجهی ۱۶۰ میلیون دلاری، «جوخهی انتحار» با بودجهی ۱۷۵ میلیون دلاری، «مرد پولادین» با بودجهي ۲۲۵ میلیون دلاری، «بتمن در برابر سوپرمن» با بودجهی ۲۵۰ میلیون دلاری و «لیگ عدالت» با بودجهی ۳۰۰ میلیون دلاری ساخته شده بودند. «پرندگان شکاری» فوریه گذشته اکران شد و در سراسر دنیا تنها ۱۹۹.۱ میلیون دلار فروش کرد.
دسامبر سال گذشته یان در مصاحبه با خبرنگاران ادعا کرد که برای تولید «پرندگان شکاری» از آثار «استنلی کوبریک» و «کوئنتین تارانتینو» الهام گرفته است: «البته ردپای بسیاری از فیلمسازان در فیلم دیده میشود. ساختار فیلم ترکیبی از «قصهی عامهپسند» (Pulp Fiction) و «راشومون» (Rashomon) است. بنابراین تحت تأثیر فیلمسازان محبوبم قرار دارم. تأثیر تارانتینو و فیلم «حرفهای» (The Professional) روشن است.
یان در ادامه گفته بود: «از لحاظ بصری نیز فکر میکنم بسیار تحت تأثیر «پرتقال کوکی» باشیم. و کلوب «سیاه نقاب»، شخصیتهای زن، به نحوی بازتفسیر «میلک بار» [در فیلم «پرتقال کوکی»] و دههی ۱۹۷۰ و استایل آن زمان است… ما واقعاً سعی کردیم این فیلم به عناوینی که در گذشته ساخته شدهاند و فیلمهای ابرقهرمانی پیش از خود شبیه نباشد…»
هفتهی گذشته اعلام شد که دیسکهای دیویدی و بلو-ری «پرندگان شکاری» در تاریخ ۱۲ می (۲۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹) منتشر میشوند.