طرز تهیه کیک صبحانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کیک صبحانه (/showthread.php?tid=269767) |
طرز تهیه کیک صبحانه - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 30-07-2018 مواد لازم: آرد: یک پیمانه بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری کره نرم: ۱۱۵ گرم شکر: نصف پیمانه تخم مرغ: ۳عدد وانیل: کمی زعفران: کمی طرز تهیه: فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف چهار گوش مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید. آرد و بکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید. کره و شکر را هم بزنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و پس از افزودن هر تخم مرغ، مواد را هم بزنید. وانیل و کمی زعفران را اضافه کنید. آرد را اضافه و خوب مخلوط کنید. مواد را در ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۲۰تا۲۵ دقیقه در فر قرار دهید. کیک را از داخل فر دربیاورید و بگذارید خنک شود. کیک را به تکه های یک سانتی متری برش بزنید و روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۵۰درجه سانتی گراد دوباره در فر بگذارید. برش ها را برگردانید و ۱۵ دقیقه دیگر نیز بگذارید پخت ادامه پیدا کند تا طلایی و ترد شود. برش های کیک را روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کاملا خنک شود. |