انجمن های تخصصی  فلش خور
خورش تره، رقیب قورمه سبزی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: خورش تره، رقیب قورمه سبزی (/showthread.php?tid=269674)



خورش تره، رقیب قورمه سبزی - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 22-07-2018

خورش تره، رقیب قورمه سبزی 1

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم، خورشی

تره: ۲۵۰ گرم، ساطوری

جعفری: ۵۰ گرم، ساطوری

لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم، خیسانده

پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

روغن: ۶ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

گرد لیمو: به میزان لازم


روش تهیه:

۱- سه قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۶-۵ دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و بعد از ۴ دقیقه زردچوبه،‌لوبیا و دو پیمانه آب‌جوش را در آن ریخته و روی شعله ملایم ۲ تا ۳ ساعت با در بسته بپزید تا گوشت و لوبیا نرم شود.


۲- روغن باقی‌مانده را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و تره و جعفری ساطوری را ۷،۶ دقیقه تفت دهید، سپس از روی شعله بردارید.


۳- یک قابلمه متوسط انتخاب کرده و گوشت، لوبیا،تره و جعفری را در آن بریزید و نمک و فلفل بزنید. آب‌گوشت را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم آنقدر بپزید تا خورش جا افتاده و روغن روی آن بیاید.


در نهایت در ۵ دقیقه آخر گرد لیمو را به آن اضافه کرده و نمک و ادویه را میزان کنید.