خورش تره، رقیب قورمه سبزی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: خورش تره، رقیب قورمه سبزی (/showthread.php?tid=269674) |
خورش تره، رقیب قورمه سبزی - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 22-07-2018 مواد لازم برای ۴ نفر: گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم، خورشی تره: ۲۵۰ گرم، ساطوری جعفری: ۵۰ گرم، ساطوری لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم، خیسانده پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری زردچوبه: یک قاشق چایخوری روغن: ۶ قاشق غذاخوری نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم گرد لیمو: به میزان لازم روش تهیه: ۱- سه قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۶-۵ دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و بعد از ۴ دقیقه زردچوبه،لوبیا و دو پیمانه آبجوش را در آن ریخته و روی شعله ملایم ۲ تا ۳ ساعت با در بسته بپزید تا گوشت و لوبیا نرم شود. ۲- روغن باقیمانده را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و تره و جعفری ساطوری را ۷،۶ دقیقه تفت دهید، سپس از روی شعله بردارید. ۳- یک قابلمه متوسط انتخاب کرده و گوشت، لوبیا،تره و جعفری را در آن بریزید و نمک و فلفل بزنید. آبگوشت را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم آنقدر بپزید تا خورش جا افتاده و روغن روی آن بیاید. در نهایت در ۵ دقیقه آخر گرد لیمو را به آن اضافه کرده و نمک و ادویه را میزان کنید. |