امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اموزش درست کردن مارشمالوخانگی به دوروش

#1
اموزش درست کردن مارشمالوخانگی به دوروش 1

روش اول

آماده سازی: 30 دقیقه

مدت انتظار: 2 ساعت

مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه: برای 24 نفر
آب 3/4 فنجان
آب سرد 3/4 فنجان
روغن گیاهی به مقدار لازم
ورق ژلاتین بدون طعم و اسانس 4 عدد
شکر 675 گرم
شربت ذرت 1 و 1/4 فنجان
نمک 1/4 قاشق چای‌خوری
وانیل 2 قاشق چای‌خوری
پودر شکر 337 گرم


طرز تهیه:

ظرف دلخواهمون (شیشه نشکن مخصوص آشپزی با اندازه بین 23 تا 33 سانتیمتر) رو با روغن چرب می‌کنیم و توی ظرف، کاغذ پوستی قرار میدیم بطوریکه کاغذ پوستی دیواره های ظرفمون هم بپوشونه. سپس کاغذ روغنی هم با روغن چرب می‌کنیم.

تو یه ماهی‌تابه متوسط، شکر، نمک، شربت ذرت و آب رو با حرارت بالا به هم می‌زنیم تا به جوش بیاد و شکر حل بشه. بعد اجازه می‌دیم حدوداً 9 دقیقه بدون هم زدن روی حرارت باقی بمونه.

در همین حین، ورقه‌های ژلاتین رو تو یه کاسه بزرگ حاوی 3/4 فنجان آب سرد قرار می‌دیم و حدوداً 5 دقیقه زمان می‌دیم تا نرم بشه.

حالا مواد رو از روی حرارت برمی‌داریم و به ژلاتین اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط می‌کنیم. ابتدا همزن روی دور کند و بعد کم‌کم سرعتش رو تا دور تند افزایش می‌دیم و حدوداً 12 دقیقه هم می‌زنیم تا ترکیبمون سفت بشه.

وانیل هم اضافه کرده و با موادمون مخلوط می‌کنیم. بعد تو ظرف مورد نظرمون که قبلاً چرب کرده بودیم، می‌ریزیم و سطحش رو کاملاً صاف می‌کنیم. بدون اینکه برای ظرفمون درپوش قرار بدیم، حدوداً 3 ساعت اجازه می‌دیم تا سفت بشه.

225 گرم پودر شکر روی سطح مورد نظرمون الک می‌کنیم و ظرفمون رو روی سطح کار (روی پودر شکر) برمیگردونیم تا مارشمالو خارج بشه و کاغذ روغنی هم برمی‌داریم.

چاقوی تیز و برنده‌ای رو با روغن چرب می‌کنیم و مارشمالو رو به مربع‌های 5 سانتیمتری تقسیم می‌کنیم.

باقی‌مونده‌ی پودر شکر رو تو یه کاسه بزرگ می‌ریزیم و مارشمالو ها رو تو پودر شکر میغلتونیم تا کاملاً سطحش پوشیده از پودر شکر بشه و کمی حالت رول شده به خودش بگیره.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://websavar.ir/files/fa/news/1393/2/8/10365_879.jpg
نکته:

* این مارشمالوها اگر تو ظرف در بسته باشن تا 3 روز قابلیت نگهداری دارن.

* از این مقدار مواد اولیه حدوداً 24 مارشمالو به دست میاد.

* مارشمالو رو میتونید از سوپرمارکت‌ها به صورت آماده تهیه کنید که مارشمالوهای آماده اغلب شکل رولی دارن و رنگی اونها هم موجوده اما مارشمالوهای خانگی معمولاً مربع شکل هستن گرچه میتونید به حالت دلخواه دربیارید و با کمی رنگ غذا به رنگ دلخواه برسید.

نمونه‌ای از مارشمالو خونگی:

اموزش درست کردن مارشمالوخانگی به دوروش 1
* تو شمال آمریکا، برشته کردن یا کباب کردن مارشمالو روی آتیش (در هنگام بیرون بودن از خونه) یک سنته. برای این کار مارشمالو رو در انتهای یک سیخ چوبی کباب یا مانند اون قرار میدن و روی آتیش میگیرن تا به شکل زیر دربیاد:
اموزش درست کردن مارشمالوخانگی به دوروش 1
روش دوم
اموزش درست کردن مارشمالوخانگی به دوروش 1
زمان آماده سازی: بیش از 1 ساعت

مواد لازم: برای 6 نفر

روغن زیتون برای چرب کردن

شکر دانه ریز ½1 پیمانه

آب جوش 1 پیمانه

آب سرد ½پیمانه

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ‌خوری

آب لیمو تازه 1 قاشق سوپ‌خوری

وانیل ½ قاشق چای‌خوری

بادام پوست‌کنده 100 گرم

دانه‌های قهوه فوری ½1 قاشق سوپ‌خوری

آب جوش 1 قاشق سوپ‌خوری

خامه 200 میلی‌لیتر

توت‌فرنگی 250 گرم

شکر دانه ریز برای تزئین کیک ½ پیمانه

طرز تهیه:

شکر و یک پیمانه آب داغ را در تابه گودی روی حرارت متوسط قرار دهید. آن را بجوشانید و تابه‎ را بچرخانید و حرارت را کم کنید.

3 دقیقه بگذارید تا با حرارت کم بجوشد تا حل شود و شربت شفاف شود.

آب سرد را در کاسه‎ای کوچک بریزید. ژلاتین را در آب سرد بپاشید تا کامل حل شود.

محلول شکر را با پودر ژلاتین حل شده در آب مخلوط‌کنید. 2 تا 3 دقیقه روی حرارت کم هم بزنید تا بپزد. آب لیمو تازه و وانیل را اضافه کنید.

مخلوط را در کاسه‎‌ای با بدنه ضخیم و عایق دما بریزید و 30 دقیقه بگذارید تا سرد شود.

با هم زن برقی مخلوط را 10 دقیقه هم بزنید تا سفید و غلیظ شود.

یک ظرف متوسط (16 در 26 سانتی‌متری) را با روغن زیتون چرب کنید. با کاغذ روغنی آن را بپوشانید، طوری که کاغذ از لبه‎های ظرف بیرون بزند. (چون ظرف مستطیلی است یک‌بار کاغذ را به اندازه 4 سانتی‌متر بیشتر از طول ظرف برش زده و داخل آن می‌اندازیم و بار دیگر کاغذ را 2 سانتی‌متر بیشتر از عرض برش زده و در ظرف به صورت به علاوه می‌اندازیم).

مخلوط را در ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. 2 تا 3 ساعت کنار بگذارید تا خودش را بگیرد.

شکر دانه ریز و بادام‎های پرک و تست‌شده را در یک بشقاب مخلوط‌کنید. حالا شیرینی‌های پفی را به اندازه مکعب‎های 3 سانتی‌متری ببرید و در مخلوط شکر و بادام بغلتانید تا کل آن با شکر و بادام آغشته شود.

پیشنهاد ویژه:

پودر قهوه آماده را با یک قاشق سوپ‌خوری آب جوش را در یک فنجان مخلوط‌کنید تا قهوه حل شود. بعد از سرد شدن آن خامه را هم اضافه کنید.

توت‌فرنگی‌ها را بشویید و خشک‌کنید. سپس از طول برش دهید.

مارشمالوها و توت‎فرنگی‎‌ها را یک‌درمیان در سیخ‎های چوبی بامبو بکشید و سیخ‎‌ها را در مخلوط قهوه فروببرید و نوش جان کنید.
سکوت...

تمام حرفهای منه ،

کافیه تنها به سکوتم گوش کنی ،

گریه ت می گیره …!
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ازخاطرات فلشخورى تا چالش پیدا کردن دوستان قدیمے
  تیکه های باحال برای ضایع کردن دوستان(سری 2)
  تفاوت درس کردن تخم مرغ در دخترا و پسرا!!!!!!!!!!!!
Shocked پیدا کردن شماره تلفن خود با ماشین حساب!
  اموزش خودکشی(:
  اخیرا کشف کردن حرف فارسی مورد علاقه ی دخترای ایرانی (پ)و(خ)می باشد. . .
  چند راه حل عااااااالی برای ذله کردن معلم هامون { تضمینی }
  نحوه ضد عفونی کردن تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
  اگه این افراد این کارهارو باهاتون کردن چه میکنید؟؟؟
  اموزش زبان المانی به قلم خودم ........بیا تو

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان