امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ سوخاری

#1
مواد لازم براي چهار نفر:
مرغ =6-5 تكه (‌سينه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1- 2 تكه بيشتر‌)
تخم‌مرغ= 2 عدد كامل
آرد سفيد= 2 پيمانه (استكاني)
آرد سوخاري =3 پيمانه (استكاني)
ادويه ‌به مقدار لازم= ( نمك فلفل ادويه مرغ زردچوبه)(از هر كدام كمي)
روغن سرخ كردني بسته به سايز ظرف مخصوص سرخ‌كردن
پودر سير و اورگانو به دلخواه
طرز تهيه‌:
1 - تكه‌هاي مرغ را قبل از سرخ كردن با يك عدد پياز و آب و نمك آب‌پز كنيد، نه در حدي كه مرغ‌ها كاملا نرم شوند، فقط اندازه‌اي كه كمي از حالت خام بودن در بيايند. (‌حدود 20 دقيقه كافيست‌)

2 - تخم‌مرغ‌ها را در ظرف گودي شكسته و با چنگال هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و يكدست شوند. آرد سفيد را بهتر است الك كنيد و در يك ديس تخت لبه‌دار بريزيد. آرد سوخاري و ادويه را هم خوب با هم مخلوط كنيد و مثل آرد سفيد در يك ديس تخت لبه‌دار بريزيد. ادويه اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد. معمولا اين غذا به دو صورت اسپايسي (تند) و معمولي تهيه مي‌شود.

3 - روش اسپايسي به اين صورت است كه مقدار زيادي فلفل قرمز (‌براي اين مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوري سر پر فلفل قرمز لازم است‌) و نمك را به آرد سوخاري اضافه مي‌كنند. مزه اين غذا به محتويات درون آرد سوخاري آن بستگي دارد. در روش معمولي هم فقط نمك و كمي فلفل سياه به آرد سوخاري اضافه مي‌شود.

4 - تكه‌هاي مرغ را بعد از نيم پز شدن و بعد از اينكه كاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفيد بغلتانيد، بعد به تخم مرغ آغشته كنيد و بعد در آرد سوخاري خوب بغلتانيد تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاري پوشانده شود.

5 - در ظرف نسوزي - كه كمي گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ كردن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود. توجه كنيد هرچه روغن بيشتر و داغ‌تر باشد مقدار جذب روغن كمتر مي‌شود. مي‌توانيد مرغ‌ها را در دستگاه سرخ‌كن (‌روي درجه مناسب سرخ كردن مرغ‌) نيز سرخ كنيد.

6 - تكه‌هاي مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زياد سرخ كنيد. اگر حرارت كم باشد رنگ مرغ‌ها تيره مي‌شود. در ظرف را هم باز بگذاريد تا تخم مرغ به‌كار رفته در مواد، اصطلاحا كف نكند. حدودا 10-6 دقيقه زمان لازم است تا مرغ‌ها با شرايط فوق كاملا سرخ (‌سوخاري‌) شوند‌.

7 - بعد از سرخ شدن مرغ‌ها يك حوله كاغذي تميز را در بشقابي قرار دهيد و تكه‌هاي مرغ را روي آن بچينيد تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو كمي پودر سير و اورگانو (در صورت تمايل) روي آنها بپاشيد.
پاسخ
 سپاس شده توسط lady snow white ، مهربان ترین دختر دنیا
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان