17-12-2015، 12:08
آماده سازی و پخت مرغ سوخاری : 105 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :

طرز تهیه مرغ سوخاری :
درون یک کاسه دوغ و نمک را مخلوط کرده و تکه های مرغ را در آن گذاشته و بمدت 8 ساعت در یخچال بگذارید.
دو ساعت قبل طبخ از یخچال در آورده و دوغ را تخلیه کنید. مواد پودر را در یک ظرف مناسب خوب مخلوط کنید.
در کاسه ای دیگر تخم مرغ، دوغ و پودر سیر را مخلوط کرده و کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا کمی غلیظ شود.
در ظرفی دیگر باقیمانده آرد را ریخته تکه های مرغ را در آن زده، در مایع و بعد از آن در مخلوط پودر سوخاری.
بگذارید 30 دقیقه بماند تا پودر سوخاری روی تکه های مرغ خشک شود. در روغن فراوان جوشان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود.
مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :

ران مرغ
8 عدد
نمک
1 قاشق مرباخوری
پودر سوخاری
500 گرم
زیره سبز
1 قاشق چایخوری
گشنیز
1 قاشق چایخوری
ترخون
1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی
1/2 قاشق چایخوری
کنجد
1 فنجان
تخم مرغ
3 عدد
پودر سیر
1 قاشق مرباخوری
آرد
3 پیمانه
دوغ
0.5 لیتر به اضافه 3 لیوان
8 عدد
نمک
1 قاشق مرباخوری
پودر سوخاری
500 گرم
زیره سبز
1 قاشق چایخوری
گشنیز
1 قاشق چایخوری
ترخون
1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی
1/2 قاشق چایخوری
کنجد
1 فنجان
تخم مرغ
3 عدد
پودر سیر
1 قاشق مرباخوری
آرد
3 پیمانه
دوغ
0.5 لیتر به اضافه 3 لیوان
طرز تهیه مرغ سوخاری :
درون یک کاسه دوغ و نمک را مخلوط کرده و تکه های مرغ را در آن گذاشته و بمدت 8 ساعت در یخچال بگذارید.
دو ساعت قبل طبخ از یخچال در آورده و دوغ را تخلیه کنید. مواد پودر را در یک ظرف مناسب خوب مخلوط کنید.
در کاسه ای دیگر تخم مرغ، دوغ و پودر سیر را مخلوط کرده و کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا کمی غلیظ شود.
در ظرفی دیگر باقیمانده آرد را ریخته تکه های مرغ را در آن زده، در مایع و بعد از آن در مخلوط پودر سوخاری.
بگذارید 30 دقیقه بماند تا پودر سوخاری روی تکه های مرغ خشک شود. در روغن فراوان جوشان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود.