امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اين سه خوراکي را جايگزين "لاکتوز" کنيد

#1
اين سه خوراکي را جايگزين "لاکتوز" کنيد

حساسيت به قند شير به صورت طبيعي در برخي افراد وجود دارد اين حساسيت در اثر عدم ترشح آنزيم لاکتاز در روده ي انسان به وجود مي آيد و در دستگاه گوارش باقي مي ماند.
اين سه خوراکي را جايگزين "لاکتوز" کنيد 1دکتر پيام فرهبخش متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کنار گذاشتن شير بعد از دوران کودکي باعث عدم تحمل لاکتوز در بدن مي شود اگر افراد مصرف شير را با مقدار کم شروع کنند و به تدريج ادامه دهند بدن آنها لاکتوز را قبول خواهد کرد.

وي افزود: عوامل ژنتيکي و محيطي در مصرف لاکتوز دخيل است اگر افراد به صورت مداوم شير مصرف کنند ژن لاکتوز هرگز در آنها خاموش نمي شود.

دکتر فرهبخش خاطر نشان کرد: افرادي که بدن آنها لاکتوز شير را هضم نيم کنند مي توانند شير سويا، ماست و قرص‌هايي به نام لاکساز که آنزيم لاکتوز مصنوعي را دارد جايگزين آن کند.

پاسخ
 سپاس شده توسط mr.destiny
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان