![]() |
طرز تهیه مرغ سوخاری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه مرغ سوخاری (/showthread.php?tid=251104) |
طرز تهیه مرغ سوخاری - ѕαcнℓι - 17-12-2015 آماده سازی و پخت مرغ سوخاری : 105 دقیقه مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری : ![]() ران مرغ
8 عدد نمک 1 قاشق مرباخوری پودر سوخاری 500 گرم زیره سبز 1 قاشق چایخوری گشنیز 1 قاشق چایخوری ترخون 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری کنجد 1 فنجان تخم مرغ 3 عدد پودر سیر 1 قاشق مرباخوری آرد 3 پیمانه دوغ 0.5 لیتر به اضافه 3 لیوان طرز تهیه مرغ سوخاری : درون یک کاسه دوغ و نمک را مخلوط کرده و تکه های مرغ را در آن گذاشته و بمدت 8 ساعت در یخچال بگذارید. دو ساعت قبل طبخ از یخچال در آورده و دوغ را تخلیه کنید. مواد پودر را در یک ظرف مناسب خوب مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر تخم مرغ، دوغ و پودر سیر را مخلوط کرده و کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا کمی غلیظ شود. در ظرفی دیگر باقیمانده آرد را ریخته تکه های مرغ را در آن زده، در مایع و بعد از آن در مخلوط پودر سوخاری. بگذارید 30 دقیقه بماند تا پودر سوخاری روی تکه های مرغ خشک شود. در روغن فراوان جوشان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود. |