امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اموزش اشپزی زولبیا و بامیه(ماه رمضون خودتون غذا بپزید!)

#1
نشاسته: دويست گرم
ماست: دويست گرم
آرد: بيست گرم
روغن جامد: يك قاشق چايخوري
جوش شيرين: نصف قاشق چايخوري آب يا در صورت تمايل
گلاب: يك قاشق سوپخوري


طرز تهيه:


ابتدا بايد نشاسته و ماست را با يكديگر مخلوط كنيم، پس از چند دقيقه كه نشاسته در ماست حل شد، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم مي‌زنيم تا مايع مورد نظر صاف شود. آن‌گاه روغن جامد را به آن اضافه مي‌كنيم و دوباره شروع به همزدن مي‌كنيم، سپس به مايع درست شده، آب و يا گلاب را به همراه زعفران و جوش شيرين اضافه كرده و هم مي‌زنيم. سپس مايع را در قيف مخصوص مي‌ريزيم و روي روغن داغ، فرم مي‌دهيم، پس از اين كه كمي سرخ شد، آنها را پشت و رو مي‌كنيم و داخل شربت قرار مي‌دهيم و پس از يك ربع از شربت خارج مي‌كنيم. توضيح: براي تهيه شربت يك كيلو شكر را در 300 گرم آب مي‌جوشانيم و به آن مقدار كمي جوهرليمو، هل و 10 گرم باتقا (مايه‌اي كه قنادها از آن استفاده مي‌كنند) اضافه مي‌كنيم.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط ..WonDerfull.. ، elnaz-s
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز اشپزی خوراک گوشت و سبزیجات
Big Grin اموزش درست کردن نوشیدنی خوش مزه
  طرز تهیه ترشی زالزالک و لبو و بامیه وگوجه زیتونی
  طرز تهیه زولبیا و بامیه خوش مزه ویژه ماه رمضان
  طرز تهیه زولبیا و بامیه برای ماه مبارک رمضان
Tongue اموزش تصویری:ظرف شکلاتی برای بستنی
Thumbs Up اموزش چند نوع گلاسه بستنی
Heart اموزش طرز تهیه مرغ شکم پر
  کروکت گوشت و بامیه
  طرز تهیه ترشی بامیه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان