موضوعها: 14
سپاس ها 1825
سپاس شده 286 بار در 137 ارسال
حالت من: هیچ کدام
گویند روزی لشگر اعراب که بر ایران زمین حمله کرده بود,فتح یک شهر مشکل بود طوری که تا یک ماه شر سقوط نکرده بود.فرمانده این لشگر قسم خورد:اگر این شهر سقوط کند در این شهر رود خون راه می اندازد وبا آن آسیاب شهر را میچرخاند و از آن نان میپزد و میخورد.شهر سقوط کرد.فرمانده خونخوار اعراب دستور داد که در یک روز سر 20هزار ایرانی را ببرند طوری که رود خون راه بیفتد.هرچه سر بردند خون راه نمیفتاد تا این که مجبور شدند خون را با آب قاطی کنند تا خون راه بیفتد و آسیاب بچرخد.فرمانده خونخوار با ان خون نان پخت واز نان خورد.فرمانده دستور داد:که در هر خانه اعرابی را بگذارند تا نماز و روزه اهل خانه را اداره کند.هرکس که از این دستور سرپیچی میکرد سرش را میبریدند.مردان خانه از ترس بیرون نمیرفتند تا شاید آن عرب به خانواده اشان تجاوز نکنند.
جنایات اعراب را چگونه توصیف میکنید؟
به یزدان اگر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم (حکیم فردوسی)
موضوعها: 1,140
سپاس ها 6714
سپاس شده 6921 بار در 3205 ارسال
15-05-2015، 8:53
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-05-2015، 8:55، توسط خخخخ.)
بعضی ها فقط یه چیز توی ذهنشونه، عرب و افغان آدم نیستن. حالا مال هر کجا باشه. غیر از اینه بگید !!!
. در کل عموم مردم ایران نژاد پرستی دارن. حالا خودآگاه یا ناخودآگاه. خیلیا فکر می کنن کاری که می کنن وطن پرستیه، در صورتی که نمیدونن نژاد پرستیه.
عده ی کمتری هستن که درک می کنن که همه جا خوب و بد هست.
من حرفم اینه که تا اسم عرب یا حتی افغانی یا حتی سیاه پوست میشه، سریع خیلیا خودشون رو نژاد برتر با هزاران سال تمدن میدونن و سریع خودشون رو کنار می کشن از اون دسته و خیلیا هم هستن که توهین می کنن و حتی فحش میدن.
، ما همه ادعا داريم كه ايراني هستيم و عزت و احترام مملكتمون و ميخواهيم ، اما واقعا چي كار ميكنيم… ما كه اسم خودمونو گذاشتيم جوان و تحصيلكرده و با فرهنگ داريم روز به روز با رفتارهاي غلطمون به حرفايي كه پشت سرمون ميزنن مهر تاييد ميزنيم ، خود شما ها وقتي ميگن ايراني ها متوحش هستن چي حالي ميشين ؟ اما از پشت pc كه پا ميشين تو خيابون ميرين چي كار ميكنين ؟ هيچ كدوم ما حاضر نيستيم واسه چند ثانيه پشت خط عابر پياده صبر كنيم تا چراغ سبز بشه . يا موقع رانندگي … يا سر كلاس دانشگاه و …. آيا دائما” رفتاري ازمون سر نميزنه كه نشون دهنده بي ساماني روابط اجتماععي ماست ؟ اما همين ما وقتي واسه مسافرت بريم به كشورهاي ديگه مثلا” همين دبي همه مرتب و با شخصيت و قانونمند ميشيم …. پس بهتر به جاي اين حرفا اول خودمون و اطرافيانمون و درست كنيم تا بتونيم سطح كشورمون و ببريم بالا
با تحقیر عرب ها چی گیرتون میاد؟
به نظر من نژاد پرستی بزرگترین بی فرهنگی که یه انسان می تونه داشته باشه
موضوعها: 23
سپاس ها 1167
سپاس شده 1046 بار در 607 ارسال
ارش دادش گلم معلم مون میگفت بیشترین ضربه به ابران نه اکسندر زد نه چنگیز خان بلکه عارب زدن چون اونا متمعدن نبودن و نشدن
موضوعها: 161
سپاس ها 602
سپاس شده 3698 بار در 1586 ارسال
16-05-2015، 2:48
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-05-2015، 2:50، توسط ρяіηcεss~Αιοηε.)
به چی مینازی؟
مام الان دست کمی از اعراب نداریم !
به تاریخ چن هزارساله تون میبالید؟ یا دینتون؟
تاریخ گذشت ، تموم شد ! الان ما جهان سومی هستیم . کوروش مرد !
دین ؟ به صاحبای کشور بگید بد نشونش ندن تروریست شدیم
به فرهنگتون مینازید ؟
ما قبلا به لطف و کوروش و دایوش و چن تا دگ یه فرهنگی داشتیم ، اما الان هر کی ندونه خودمون باید قبول کنیم چقدر بی فرهنگیم !
شاید چن تا فرق جزیی مثل خرافاتی بودن ، تمیز بودن داشته باشیم با اعراب . یکم واقع نگر باشین !