31-03-2015، 2:33
خورش قیمه خلال و زرشک
پیاز را خرد کرده، با کمی روغن تفت میدهیم. در همین حالت رب را هم اضافه میکنیم سپس گوشت را قیمهای خورد کرده به مواد اضافه و همه مواد را کمی تفت میدهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را کم میکنیم و میگذاریم به مدت یک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانیها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش میاندازیم و اجازه میدهیم خورش به مدت یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد. زرشک را شسته با کمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شکر تفت میدهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه کرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه میداریم.خورش در اصل با زرشک سیاه طبخ میشود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم برای شش نفر:
گوشت گوساله 500 گرم
زرشک 50 گرم
خلال بادام 100 گرم
پیازمتوسط یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخکردن دو قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق چایخوری
لیمو عمانی چهار عدد
طرز تهیه: