امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیتزا مارگاریتا

#1
روش پخت پیتزا
پیتزا مارگاریتا




دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیتزا مارگاریتا 1



مواد لازم برای خمیر:





آرد                                                                      2 تا 3 پیمانه





مخمر                                                                  1 بسته





نمک                                                                   4/1 قاشق چایخوری





آب گرم                                                                1 پیمانه 





روغن مایع یا روغن زیتون                                         2 قاشق سوپخوری









طرز تهیه خمیر:

آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند. 



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیتزا مارگاریتا 1

نکته ها و گفته ها:

شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید. 









مواد لازم برای روی پیتزا:





روغن زیتون                                                               1 قاشق سوپخوری 





گوجه فرنگی خرد شده، پوست گرفته، پخته                     400 گرم    





ریحان تازه خرد شده                                                   1 قاشق سوپخوری 





سیر ریز خرد شده                                                      2 حبه 





رب گوجه فرنگی                                                        2 قاشق سوپخوری 





پنیر موتزارلا ورقه شده                                                450 گرم 





برگ تازه ریحان                                                          به میزان نیاز









طرز تهیه: 

فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید. 
برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید. 

پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیتزا مارگاریتا 1

      نکته:

  • پیتزا ها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیتزا مارگاریتا 1
Before I pull this trigger
Your eyes vacant and stained
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خمیر پیتزا چند کاره
  7 پیتزای خوشمزه و محبوب در ایران - فر پیتزا ریلی
Tongue طرز تهیه پیتزا مخلوط ^^
  دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)
  پیده کره و پنیر پیتزا- آموزش تصویری
  کوفته با سیب زمینی و پنیر پیتزا
  املت با جعفری و پنیر پیتزا
  پیتزا تابه ای
  طرز تهیه پیتزا کالزون
  پیتزا را این بار مخصوص گیاهخواران درست کنید

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان