انجمن های تخصصی  فلش خور
نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی (/showthread.php?tid=216301)



نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی - spent † - 22-03-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی 1

مواد لازم:

  •    فیله مرغ: 12 عدد
  •    خردل: دو قاشق غذاخوری
  •    پیاز رنده شده: یک عدد
  •    زعفران: به میزان لازم
  •    اسفناج پخته شده: 300 گرم
  •    سیر: یک حبه
  •    پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
  •    دانه انار: نصف لیوان
  •    رب انار: سه قاشق غذاخوری

روش تهیه: 

1. ابتدا فیله‌های مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. به فیله‌ها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک می‌کنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی می‌کوبیم. 

2. اسفناج پخته شده را کمی تفت داده، سیر و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم و درنهایت با دانه انار، رب انار و کمی نمک و فلفل آن را مخلوط کرده و از روی حرارت برمی‌داریم. از مواد حاصل یک طرف فیله گذاشته، آن را رول می‌کنیم و با یک خلال چوبی انتهای فیله را ثابت می‌کنیم. 

3. رول‌های آماده شده را داخل تابه چدنی داغ با کمی روغن سرخ کرده و سرو می‌کنیم. می‌توانیم این رول‌ها را با سس انار یا سس قارچ سرو کنیم.