امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی

#1


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی 1

مواد لازم:




[*]   خامه فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم

[*]   زرده‌ تخم‌مرغ:شش عدد

[*]   ژلاتین: ۱۲ ورق

[*]   شكر: ۲۰۰ گرم

[*]   شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر

[*]   وانیل مایع: یك قاشق چای‌خوری

[*]   نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری

[*]   كیك بلو ولوت پودر شده: یك لیوان

روش تهیه: 

1. ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم و روی بخار سماور یا كتری قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود. 

2. در مرحله بعدی زرده‌های تخم‌مرغ را همراه شكر و وانیل با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا كاملا پف كرده و روشن شوند.  سپس شیر و آرد ذرت را به آن اضافه می‌كنیم و داخل یك قابلمه كه بهتر است مسی باشد ریخته و روی حرارت ملایم آنقدر هم می‌زنیم تا كرم پخته و نسبتا غلیظ شود. در این زمان كرم را كنار می‌گذاریم تا خنك شود. 

3. حالا كرم، خامه، پودر بادام، پودر كیك و ژلاتین را با هم خوب مخلوط كرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و شش تا هشت ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم، پس از خارج كردن موس از قالب آن را با اسپری ولوت تزئین می‌کنیم. 

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان