انجمن های تخصصی  فلش خور
بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی (/showthread.php?tid=214788)



بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی - spent † - 13-03-2015



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی 1

مواد لازم:




[*]   خامه فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم

[*]   زرده‌ تخم‌مرغ:شش عدد

[*]   ژلاتین: ۱۲ ورق

[*]   شكر: ۲۰۰ گرم

[*]   شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر

[*]   وانیل مایع: یك قاشق چای‌خوری

[*]   نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری

[*]   كیك بلو ولوت پودر شده: یك لیوان

روش تهیه: 

1. ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم و روی بخار سماور یا كتری قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود. 

2. در مرحله بعدی زرده‌های تخم‌مرغ را همراه شكر و وانیل با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا كاملا پف كرده و روشن شوند.  سپس شیر و آرد ذرت را به آن اضافه می‌كنیم و داخل یك قابلمه كه بهتر است مسی باشد ریخته و روی حرارت ملایم آنقدر هم می‌زنیم تا كرم پخته و نسبتا غلیظ شود. در این زمان كرم را كنار می‌گذاریم تا خنك شود. 

3. حالا كرم، خامه، پودر بادام، پودر كیك و ژلاتین را با هم خوب مخلوط كرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و شش تا هشت ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم، پس از خارج كردن موس از قالب آن را با اسپری ولوت تزئین می‌کنیم.