بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی (/showthread.php?tid=214788) |
بلو ولوت موس، کیک ژلاتینیِ آبی - spent † - 13-03-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم: [*] خامه فرمگرفته: ۳۵۰ گرم [*] زرده تخممرغ:شش عدد [*] ژلاتین: ۱۲ ورق [*] شكر: ۲۰۰ گرم [*] شیر: ۲۰۰ میلیلیتر [*] وانیل مایع: یك قاشق چایخوری [*] نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری [*] كیك بلو ولوت پودر شده: یك لیوان روش تهیه: 1. ابتدا ورقههای ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه میدهیم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد میریزیم و روی بخار سماور یا كتری قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا ژلاتین ذوب شود. 2. در مرحله بعدی زردههای تخممرغ را همراه شكر و وانیل با همزن برقی خوب هم میزنیم تا كاملا پف كرده و روشن شوند. سپس شیر و آرد ذرت را به آن اضافه میكنیم و داخل یك قابلمه كه بهتر است مسی باشد ریخته و روی حرارت ملایم آنقدر هم میزنیم تا كرم پخته و نسبتا غلیظ شود. در این زمان كرم را كنار میگذاریم تا خنك شود. 3. حالا كرم، خامه، پودر بادام، پودر كیك و ژلاتین را با هم خوب مخلوط كرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و شش تا هشت ساعت داخل یخچال قرار میدهیم، پس از خارج كردن موس از قالب آن را با اسپری ولوت تزئین میکنیم. |