18-02-2015، 19:59
طرز تهیه ی کاپ کیک کدو حلوایی
مواد لازم جهت پخت کاپ کیک کدو حلوایی:
تخممرغسه عدد
شكر
يك پيمانه
آرد
دو پيمانه
شير
1/4 پيمانه
نمك و هل و وانیل
از هر کدام 1/8 قاشق چايخوري
دارچين
نصف قاشق چايخوري
بيكينگ پودر
يك و نيم قاشق چايخوري
كره
100 گرم
كدو حلوايي پخته
200 گرم(نصف پيمانه)
کاپ کیک کدوحلوایی یک کیک سالم ومغزی
طرز تهيه کاپ کیک کدو حلوایی :
تخممرغها را خوب زده تا كرم رنگ و حجيم شوند سپس وانيل و شكر را به آن افزوده و ميزنيم. كره ذوب شده، شير و پوره كدو حلوايي را اضافه كرده و در حد مخلوط شدن ميزنيم. مواد خشك (آرد، نمك، هل، دارچين و بيكينگپودر) را با هم مخلوط كرده و الك ميكنيم و به تدريج به مواد بالا افزوده و هم ميزنيم. در قالبهاي مافين كپسول قرار داده و تا قالب را از مايه كيك پر ميكنيم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار ميدهيم.
نكته برای پودر کردن کدو حلوایی:
براي پوره كردن كدو حلوايي، آن را پوست كنده و خرد ميكنيم و با كمي آب ميپزيم تا نرم شود سپس از صافي رد كرده و در مخلوطكن پوره ميكنيم.