امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رنگینک

#1
رنگینک 1
رطب های تازه و کمی نرمو شیره دار بهترین گزینه برای درست کردن رنگینک هستن.اگر رطب هم در دسترس ندارین خرما می تونید استفاده کنید.
با استفاده از سیخ چوبی هسته خرما رو به این شکل در بیارید و به جاش یه تیکه مغز گردو که باریک و بلند به اندازه هسته خرما برشش زدین قرار بدین
رنگینک 1
تمام خرما ها رو به شکل که در تصویر می بینید کنار هم بچینید توی یه ظرف مناسب .کمی فاصله خالی بین خرما ها بگذارید و زیاد فشرده نباشه بهتره
رنگینک 1
یک لیوان آرد رو در ماهی تابه بریزید و روی شعله زیاد قرار بدین و به صورت مدارم به هم بزنید تا کاملا رنگش قهوه ای بشه و بوی آرد بلند بشه.برای یک لیوان آرد نصف لیوان روغن مایع کافیه ولی من پیشنهاد می کنم این مقدار رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مقدار شل یا سفت بودن مواد روی رنگینک با سلیقه خودتون به دست بیاد.پس بعد از اینکه آرد قهوه ای شد در چند مرحله روغن رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مثل حلوا بشه نه اونقدر نرم که بریزه و روی خرماها قرار نگیره نه اونقدر سفت که نشه یه سطح ساف رو بسازید.این مقدار آرد و روغن برای درست کردن یه ظرف رنگینک در اندازه بشقاب برنج خوری معمولی کافیه.
رنگینک 1
مرحله بعد ریختن این ترکیب در همون حالت داغ روی خرما ها ست .داغی آرد و روغن باعث می شه خرما ها بپزن ،کمی نرم بشن و طعم بهتری داشته باشن .
رنگینک 1
در صورتی که از خرمایی استفاده کردین که کمی خشک بود و شیرینیش کم بود یک لایه پودر قند بعد از آماده شدن روی رنگینک بریزید.
من از پسته،گردو،کنجد ،دارچین و پودر نارگیل برای تزئین استفاده کردم.
پاسخ
آگهی
#2
جاش اینجا نیس

صدددددبار
رنگینک 1
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان