رنگینک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: رنگینک (/showthread.php?tid=207493) |
رنگینک - سایان قادری - 24-01-2015
رطب های تازه و کمی نرمو شیره دار بهترین گزینه برای درست کردن رنگینک هستن.اگر رطب هم در دسترس ندارین خرما می تونید استفاده کنید.
با استفاده از سیخ چوبی هسته خرما رو به این شکل در بیارید و به جاش یه تیکه مغز گردو که باریک و بلند به اندازه هسته خرما برشش زدین قرار بدین
تمام خرما ها رو به شکل که در تصویر می بینید کنار هم بچینید توی یه ظرف مناسب .کمی فاصله خالی بین خرما ها بگذارید و زیاد فشرده نباشه بهتره
یک لیوان آرد رو در ماهی تابه بریزید و روی شعله زیاد قرار بدین و به صورت مدارم به هم بزنید تا کاملا رنگش قهوه ای بشه و بوی آرد بلند بشه.برای یک لیوان آرد نصف لیوان روغن مایع کافیه ولی من پیشنهاد می کنم این مقدار رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مقدار شل یا سفت بودن مواد روی رنگینک با سلیقه خودتون به دست بیاد.پس بعد از اینکه آرد قهوه ای شد در چند مرحله روغن رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مثل حلوا بشه نه اونقدر نرم که بریزه و روی خرماها قرار نگیره نه اونقدر سفت که نشه یه سطح ساف رو بسازید.این مقدار آرد و روغن برای درست کردن یه ظرف رنگینک در اندازه بشقاب برنج خوری معمولی کافیه.
مرحله بعد ریختن این ترکیب در همون حالت داغ روی خرما ها ست .داغی آرد و روغن باعث می شه خرما ها بپزن ،کمی نرم بشن و طعم بهتری داشته باشن .
در صورتی که از خرمایی استفاده کردین که کمی خشک بود و شیرینیش کم بود یک لایه پودر قند بعد از آماده شدن روی رنگینک بریزید.
من از پسته،گردو،کنجد ،دارچین و پودر نارگیل برای تزئین استفاده کردم.
RE: رنگینک - しíþ ßしâçk - 24-01-2015 جاش اینجا نیس صدددددبار |