امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سمبوسه میگو

#1
میگوپیاز
جعفری یا گشنیز
ادویه زردچوبه نمک
نان سمبوسه یا نان لواش
روغن برای سرخ کردن

میگو رو بدون اینکه پوست بکنید  با نمک و مقدار خیلی کمی آب بگذارید بجوشه .(خیلی زود پخته می شه و وقتی که تغییر رنگ داد یه دونشو امتحان کنید بازش کنید اگر وسطشم رنگش عوض شده بود آمادست).میگو ها رو پوست بکنید و به مربع های نیم سانتی برش بزنید (اندازه میگو ها به سلیقه خودتون می تونه باشه)دو برابر حجم میگو ها خرد شده پیاز تیکه کنید یعنی اگه یک پیمانه شد میگو ها 2 پیمانه پیازو سرخ کنید با کمی زردچوبه و ادویه و بعد میگو های ریز شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید در آخرین دقایق پخت نصف پیمانه برای این مقدار جعفری (یا گشنیز)خورد شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید لازم نیست زیاد سبزی ها پخته شود یه تفت کوچیک کافیه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این جا کاملا در مورد نحوه درست کردن و پیچیدن سمبوسه توضیح دادم .بقیه مراحل شبیه به هم هست .
سمبوسه میگو 1
#بنا به سلیقه خودتون می تونید  نصف قاشق رب گوجه به میگو ها که در حال تفت دادن هستید اضافه کنید که در طعم سمبوسه تاثیر خاصی داری.
##اگر نخواستید میگو ها رو از قبل آبپر کنید .بعد از پاک کردن تکه کنید به قطعات کوچیک و قبل از اینکه پیاز کاملا سرخ بشه اونا رو هم همراهش سرخ کنید تمام مراحل رو به همین شکل ادامه بدین با این تفاوت که زمان بیشتری برای سرخ شدن میگو ها اختصاص بدین .
###از پودر فلفل قرمز برای این مواد استفاده کنید و اگر تمایل داشتین همه سمبوسه ها زیاد تند نشه می تونید یه سس تند کنار سمبوسه ها سرو کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان