انجمن های تخصصی  فلش خور
سمبوسه میگو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: سمبوسه میگو (/showthread.php?tid=207488)



سمبوسه میگو - سایان قادری - 24-01-2015

میگوپیاز
جعفری یا گشنیز
ادویه زردچوبه نمک
نان سمبوسه یا نان لواش
روغن برای سرخ کردن

میگو رو بدون اینکه پوست بکنید  با نمک و مقدار خیلی کمی آب بگذارید بجوشه .(خیلی زود پخته می شه و وقتی که تغییر رنگ داد یه دونشو امتحان کنید بازش کنید اگر وسطشم رنگش عوض شده بود آمادست).میگو ها رو پوست بکنید و به مربع های نیم سانتی برش بزنید (اندازه میگو ها به سلیقه خودتون می تونه باشه)دو برابر حجم میگو ها خرد شده پیاز تیکه کنید یعنی اگه یک پیمانه شد میگو ها 2 پیمانه پیازو سرخ کنید با کمی زردچوبه و ادویه و بعد میگو های ریز شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید در آخرین دقایق پخت نصف پیمانه برای این مقدار جعفری (یا گشنیز)خورد شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید لازم نیست زیاد سبزی ها پخته شود یه تفت کوچیک کافیه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این جا کاملا در مورد نحوه درست کردن و پیچیدن سمبوسه توضیح دادم .بقیه مراحل شبیه به هم هست .
سمبوسه میگو 1
#بنا به سلیقه خودتون می تونید  نصف قاشق رب گوجه به میگو ها که در حال تفت دادن هستید اضافه کنید که در طعم سمبوسه تاثیر خاصی داری.
##اگر نخواستید میگو ها رو از قبل آبپر کنید .بعد از پاک کردن تکه کنید به قطعات کوچیک و قبل از اینکه پیاز کاملا سرخ بشه اونا رو هم همراهش سرخ کنید تمام مراحل رو به همین شکل ادامه بدین با این تفاوت که زمان بیشتری برای سرخ شدن میگو ها اختصاص بدین .
###از پودر فلفل قرمز برای این مواد استفاده کنید و اگر تمایل داشتین همه سمبوسه ها زیاد تند نشه می تونید یه سس تند کنار سمبوسه ها سرو کنید.