21-01-2015، 16:15
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 90 دقیقه
مواد مورد نیاز برای استفاده 4 نفر :
سیب زمینی پخته شده و بزرگ 4 عدد
بیکن 8 عدد ( تکه )
خامه ترش 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
کره 4 قاشق غذا خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل 1/2 قاشق چای خوری
پنیر چدار خردشده 2 پیمانه
پیاز تکه شده 8 عدد
آموزش تهیه:
1- فر را از قبل روی دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارانهایت) گرم کنید.
2- سیب زمینی ها را در فر به مدت 1ساعت بپزید.
3- در همین حال، بیکن ها را در یک قابلمه بزرگ و عمیق بریزید، و تا زمانی که به خوبی برشته شوند با دمای متوسط به بالا آنها را بپزید سپس آبکشی و خشک کنید و آن ها را کنار بگذارید.
4- اجازه دهید به مدت 10 دقیقه سیب زمینی ها خنک شوند، سپس آنها را به طول نصف کنید و مغز آن را با ملاقه بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید (با پوست)، سپس خامه ترش را به مغز سیب زمینی ها، شیر، کره، نمک، فلفل ، 2/1 پیاله پنیر و 2/1 پیاز را اضافه کنید، مخلوط را با دست به خوبی تا وقتی که یکدست و کرمی شوند هم بزنید و مخلوط کنید ، سپس مخلوط را با قاشق در پوست سیب زمینی ها بریزید و بالای آن را پنیرهای باقی مانده، پیاز و بیکن پر کنید.
5- سپس مواد را برای 15 دقیقه دیگر بپزید.