03-10-2012، 14:32
مواد لازم:
شکر 75 گرم
شربت 75 گرم
روغن مایع 100 میلی لیتر
تخم مرغ 4 عدد
نمک و آبلیمو به مقدار لازم
آرد 750 گرم
مایه خمیر 30 گرم
کره یا مارگارین برای وسط خمیر 350 گرم
کمپوت آناناس خرد کرده به مقدار لازم
روش تهیه:
شکر، شربت، روغن مایع، تخم مرغ، نمک و آبلیمو را داخل ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس آرد را با مایه خمیر مخلوط نمایید و به بقیه مواد بیفزایید و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آید(اگر خمیر شل بود، به آن آرد و اگر سفت بود، مقداری شیر اضافه کنید).
کره یا مارگارین را وسط خمیر قرار دهید.
خمیر را 3 بار 4 لا کنید و با وردنه باز نمایید.
سپس مثل رولت خمیر را رول کنید و ببرید(کوچک تر از رولت). خمیر را داخل سینی بچینید و به آن یک ساعت استراحت دهید.
اکنون وسط خمیر را با دست کمی گود کنید و روی آن آناناس بگذارید و دوباره یک ساعت به آن استراحت دهید.
سپس سینی را داخل فر بگذارید و شیرینی را در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
امیدوارم تکراری نباشه
شکر 75 گرم
شربت 75 گرم
روغن مایع 100 میلی لیتر
تخم مرغ 4 عدد
نمک و آبلیمو به مقدار لازم
آرد 750 گرم
مایه خمیر 30 گرم
کره یا مارگارین برای وسط خمیر 350 گرم
کمپوت آناناس خرد کرده به مقدار لازم
روش تهیه:
شکر، شربت، روغن مایع، تخم مرغ، نمک و آبلیمو را داخل ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس آرد را با مایه خمیر مخلوط نمایید و به بقیه مواد بیفزایید و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آید(اگر خمیر شل بود، به آن آرد و اگر سفت بود، مقداری شیر اضافه کنید).
کره یا مارگارین را وسط خمیر قرار دهید.
خمیر را 3 بار 4 لا کنید و با وردنه باز نمایید.
سپس مثل رولت خمیر را رول کنید و ببرید(کوچک تر از رولت). خمیر را داخل سینی بچینید و به آن یک ساعت استراحت دهید.
اکنون وسط خمیر را با دست کمی گود کنید و روی آن آناناس بگذارید و دوباره یک ساعت به آن استراحت دهید.
سپس سینی را داخل فر بگذارید و شیرینی را در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
امیدوارم تکراری نباشه