امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه سمنو

#1
طرز تهیه سمنو 1


مواد لازم:

گندم دویست و پنجاه گرم

آرد یك كیلو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:

گندم را پاك كرده و می شوییم. داخل كاسه دو تا سه بند انگشت آب روی گندم می ریزیم، دو روز در آب نگه می داریم و روزی یك تا دو بار آب گندم را عوض می كنیم تا گندم جوانه زده و نوك گندم نقره ای رنگ شود. در این مرحله گندم را در دستمال خیس شده ریخته و در كاسه ای می گذاریم. با دست، كمی آب روی آن می پاشیم. بعد از یك تا دو روز كه ریشه پیدا كرد، در سینی گذاشته و باز آب روی آن می پاشیم تا گندم ساقه پیدا كند. ساقه نقره ای برای تهیه سمنو آماده است.

گندم همراه ساقه و ریشه را تكه تكه كرده، خوب می شوییم. بعد از گرفتن آب آن كم كم با هاون یا چرخ گوشت می كوبیم تا له شود. معمول است كه هفت بار چرخ شود. داخل ظرف بزرگی به اندازه ای آب در گندم می ریزیم تا مایع شلی بدست آید سپس داخل پارچه می ریزیم تا شیره گندم خارج شود این كار را چند بار تكرار می كنیم تا عصاره گندم به طور كامل خارج شود. آرد را الك كرده بعد آرد و شیره را یواش یواش بهم می زنیم تا رقیق شود. سمنو را روی حرارت زیاد گذاشته تا بجوش آید، مرتبا” بهم می زنیم تا غلیظ شود و به شكل حلوا در آید. با حرارت كم نیم ساعت دم می كنیم. سمنو آماده است
" سمنو به روغن و شكر احتیاج ندارد . "
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


طرز تهیه سمنو 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان