امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک بیسکوییت و کره و نحوه تهیه آن + عکس

#1
کیک بیسکوییت و کره و نحوه تهیه آن

کیک بیسکوییت و کره و نحوه تهیه آن + عکس 1

در این پست کیک بسیار خوشمزه با بیسکوییت و کره را به شما آموزش می دهیم

مواد لازم :

کره 150 گرم

خامه 200 گرم

پنیر خامه ای 200 گرم

بیسکویت کاکائویی 20 عدد

شکلات تخته ای برای تزئین 30 گرم

پودر شکر شش قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه این کیک یخچالی سریع و خوشمزه ابتدا خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط می‌کنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه با درجه تند هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد. پنیر خامه ای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.کره را می‌گذاریم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه کره ای دسر آماده شود.



یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت قرار می‌دهیم. کمی از مایه کره ای را ته قالب ریخته، روی آن را صاف می‌کنیم و بیسکویت ‌های کاکائویی را روی آن می‌چینیم. به همین ترتیب لایه لایه مایه کره ای و بیسکویت را در قالب قرار می‌دهیم تا قالب پر شود. در نهایت پلاستیک را روی دسر برگردانده و آن را برای 5 الی 6 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا دسر سفت شود.



دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، بر می‌گردانیم و پلاستیک روی آن را جدا می‌کنیم. کمی شکلات تخته ای روی آن رنده می‌کنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان