![]() |
کیک بیسکوییت و کره و نحوه تهیه آن + عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کیک بیسکوییت و کره و نحوه تهیه آن + عکس (/showthread.php?tid=187482) |
کیک بیسکوییت و کره و نحوه تهیه آن + عکس - Mιѕѕ UηυѕυαL - 26-10-2014 کیک بیسکوییت و کره و نحوه تهیه آن ![]() در این پست کیک بسیار خوشمزه با بیسکوییت و کره را به شما آموزش می دهیم مواد لازم : کره 150 گرم خامه 200 گرم پنیر خامه ای 200 گرم بیسکویت کاکائویی 20 عدد شکلات تخته ای برای تزئین 30 گرم پودر شکر شش قاشق غذاخوری طرز تهیه: برای تهیه این کیک یخچالی سریع و خوشمزه ابتدا خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر میگذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط میکنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه با درجه تند هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد. پنیر خامه ای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم میزنیم.کره را میگذاریم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم میزنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با یک قاشق هم میزنیم تا مایه کره ای دسر آماده شود. یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت قرار میدهیم. کمی از مایه کره ای را ته قالب ریخته، روی آن را صاف میکنیم و بیسکویت های کاکائویی را روی آن میچینیم. به همین ترتیب لایه لایه مایه کره ای و بیسکویت را در قالب قرار میدهیم تا قالب پر شود. در نهایت پلاستیک را روی دسر برگردانده و آن را برای 5 الی 6 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا دسر سفت شود. دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، بر میگردانیم و پلاستیک روی آن را جدا میکنیم. کمی شکلات تخته ای روی آن رنده میکنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را برش میزنیم تا آماده پذیرایی شود. |