قلیه ماهی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: قلیه ماهی (/showthread.php?tid=185247) |
قلیه ماهی - Mιѕѕ UηυѕυαL - 19-10-2014 قلیه ماهی مواد لازم : ماهي پوست گرفته و پاك شده(شوريده- سنگسر- هامور)— يك كيلو سير —- يك بوته سبزي( گشنيز و شنبليله) —– 300 گرم تمرهندي —- يك بسته پياز — يك عدد متوسط زردچوبه و نمك —- به قدر دلخواه پودر فلفل قرمز —- يك قاشق چايخوري رب گوجه فرنگي —– يك قاشق غذا خوري يا يك فنجان آب گوجه فرنگي طرز تهيه : ماهي را به اندازه ي تكه هاي 4×4 سانتي متر خُرد كرده و مي شوييم . ماهي كه براي قليه ماهي استفاده مي كنيم بايستي بدون استخوان باشد. به همين دليل ماهي هاي : شوريده- سنگسر- هامور و حلوا سياه براي تهيه اين غذا مناسب هستند. سبزي اين خورشت شامل شنبليله و گشنيز، هر كدام يه ميزان 150 گرم مي باشد. پياز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوري روغن، كمي تفت مي دهيم. سپس سير و شنبليله و گشنيز خرد شده، را با آن كمي تفت مي دهيم. ماهي را با كمي زردچوبه و نمك، به همراه سبزي ها تفت مي دهيم. بعد شيره تمرهندي و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و قليه ماهي را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم. غذا آماده ي سرو است. RE: قلیه ماهی - mahdi.ir - 17-08-2015 چه اشپز خوبی:| |