امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی درباره ترشی

#1


نکاتی درباره ترشی 1



ظرفی را که در آن ترشی می اندازید باید از شیشه ضخیم باشد و در ظرف هم محکم بسته شود.
شیشه ها را لب به لب پر نکنید، سر ظرف حدود دو سانتیمتر خالی باشد.
قبل از بستن در ظرف اطراف لبه آن را به دقت تمیز کنید.
شیشه باید به دقت شسته و خشک شود.


بعد از اتمام کار در ظرف را محکم ببندید و بعد شیشه ها را در جای خنک، خشک و تاریک «ترجیحاً یخچال» نگهداری کنید.
سیر به ترشی عطر و طعم خاصی می دهد ولی کسانی که سیر دوست ندارند یا از بوی آن وحشت دارند می توانند ترشی ها را با پودر سیر درست کنند یا اینکه اصلاً سیر به کار نبرند.



هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی
  ترشی تخم مرغ با رنگی متفاوت
  طرز تهیه ترشی نازخاتون مجلسی و خوشمزه!
  نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها
  طرز تهیه ترشی لیته جنوبی
  چگونه ترشی بندری درست کنیم؟
  نکاتی برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی
  طرز تهیه ترشی انبه
  ترشی لوبیا سبز با تخم مرغ

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان