انجمن های تخصصی  فلش خور
نکاتی درباره ترشی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: نکاتی درباره ترشی (/showthread.php?tid=177575)



نکاتی درباره ترشی - ஐற£ℒἶ†дஐ - 24-09-2014



نکاتی درباره ترشی 1



ظرفی را که در آن ترشی می اندازید باید از شیشه ضخیم باشد و در ظرف هم محکم بسته شود.
شیشه ها را لب به لب پر نکنید، سر ظرف حدود دو سانتیمتر خالی باشد.
قبل از بستن در ظرف اطراف لبه آن را به دقت تمیز کنید.
شیشه باید به دقت شسته و خشک شود.


بعد از اتمام کار در ظرف را محکم ببندید و بعد شیشه ها را در جای خنک، خشک و تاریک «ترجیحاً یخچال» نگهداری کنید.
سیر به ترشی عطر و طعم خاصی می دهد ولی کسانی که سیر دوست ندارند یا از بوی آن وحشت دارند می توانند ترشی ها را با پودر سیر درست کنند یا اینکه اصلاً سیر به کار نبرند.