امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش پخت كراكر شويد

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کراکر شوید
[rtl]مواد لازم[/rtl]
آرد 325 گرم
بيكينگ‌پودر دو قاشق چايخوري
نمك يك قاشق چايخوري
روغن و شیر از هر کدام 75 گرم
تخم‌مرغ يك عدد
شويد دو قاشق سوپخوري
مرغ آب‌پز 200 گرم
سيب‌زميني آب‌پز يك عدد
پودر گردو و سس مایونز از هر کدام دو قاشق سوپخوري


روش پخت كراكر شويد 1
[rtl]
کراکر شوید
طرز تهيه
آرد الك‌شده را با بيكينگ‌پودر و نمك مخلوط كرده و روغن و شير را به آن اضافه مي‌كنيم و كمي هم مي‌زنيم. تخم‌مرغ و شويد خردشده را مي‌ريزيم و كاملا مخلوط كرده و ورز مي‌دهيم تا خمير يك‌دست شود. نيم‌ساعت به خمير در محيط آشپزخانه استراحت مي‌دهيم. مرغ آب‌پز، سيب‌زميني، سس مايونز و كمي نمك را با هم مخلوط كرده و ميكس مي‌كنيم و از آن توپ‌هاي گرد كوچكي در آورده و در پودر گردو يا پودر پسته مي‌غلتانيم و كنار مي‌گذاريم. خمير را با وردنه به ضخامت سه ميلي‌متر در سطح آردپاشي شده، باز كرده و قالب مي‌زنيم و در سيني چرب شده مي‌چينيم و در فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار مي‌دهيم تا بپزد. بعد آنها را در ظرف چيده و روي آنها از توپ‌هاي مرغ گردويي مي‌گذاريم.
نكته:به جاي مرغ از جگر مرغ هم مي‌توان استفاده كرد.[/rtl]
پاسخ
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  كراكر بادام زمینی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان