![]() |
روش پخت كراكر شويد - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش پخت كراكر شويد (/showthread.php?tid=173845) |
روش پخت كراكر شويد - eɴιɢмαтιc - 13-09-2014
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[rtl]مواد لازم[/rtl]کراکر شوید آرد 325 گرم
بيكينگپودر دو قاشق چايخوري نمك يك قاشق چايخوري روغن و شیر از هر کدام 75 گرم تخممرغ يك عدد شويد دو قاشق سوپخوري مرغ آبپز 200 گرم سيبزميني آبپز يك عدد پودر گردو و سس مایونز از هر کدام دو قاشق سوپخوري ![]() کراکر شوید طرز تهيه آرد الكشده را با بيكينگپودر و نمك مخلوط كرده و روغن و شير را به آن اضافه ميكنيم و كمي هم ميزنيم. تخممرغ و شويد خردشده را ميريزيم و كاملا مخلوط كرده و ورز ميدهيم تا خمير يكدست شود. نيمساعت به خمير در محيط آشپزخانه استراحت ميدهيم. مرغ آبپز، سيبزميني، سس مايونز و كمي نمك را با هم مخلوط كرده و ميكس ميكنيم و از آن توپهاي گرد كوچكي در آورده و در پودر گردو يا پودر پسته ميغلتانيم و كنار ميگذاريم. خمير را با وردنه به ضخامت سه ميليمتر در سطح آردپاشي شده، باز كرده و قالب ميزنيم و در سيني چرب شده ميچينيم و در فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار ميدهيم تا بپزد. بعد آنها را در ظرف چيده و روي آنها از توپهاي مرغ گردويي ميگذاريم. نكته:به جاي مرغ از جگر مرغ هم ميتوان استفاده كرد.[/rtl] |