امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ارتبشو با زيتون

#1
 


آرتیشو با زیتون
مواد لازم
آرتیشو با زیتون یک غذای الجزایری می باشد .
قلب آرتیشوی کنسرو - 18 عدد (در صورت امکان می توان آرتیشوی تازه را پخت و ته آن را که به قلب آرتیشو معروف است جدا کرد).
زیتون سیاه - 200 گرم
روغن زیتون - 3 تا 4 قاشق سوپخوری
تخم گشنیز نکوبیده - 1 قاشق مرباخوری
دارچین کوبیده نرم - 1 قاشق مرباخوری
لیمو ترش تازه - 3 عدد
آویشن خرد شده - 1 قاشق غذاخوری (یا مقدار کمی سبزی معطر خرد شده)
سیر - 3 تا 4 پر
نمک و فلفل به قدر کافی








طرز تهیه
آب 2 عدد لیموها را می گیریم و آن را با روغن زیتون و کمی نمک و فلفل و دارچین و آویشن و تخم گشنیز را مخلوط می کنیم. آرتیشوها را در ظرف نسوزی می چینیم و سس آماده شده را روی آن می دهیم و ظرف را 10 تا 15 دقیقه روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم می گذاریم. بعد ظرف را بیرون می آوریم.
روی هر آرتیشو را یک دانه زیتون سیاه می گذاریم و 1 دانه لیمو را نیز حلقه می کنیم و دور آن می چینیم. لازم به یادآوری است که باید آرتیشوی تازه را پخت و برگ و تیغ روی آن را گرفت . آرتیشوی کنسروی که آماده است ، گاهی سفت و غیر قابل خوردن است . در این صورت باید آن را با مقداری آب و کمی نمک و سرکه پخته ، به مصرف رسانید.
غذاهای گیاهخواران
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  «زيتون پرورده فوري» در 3 دقيقه!
  طرز تهیه ی ترشی قارچ و زيتون
  طرز تهیه ی ترشی قارچ و زيتون

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان