12-09-2014، 19:05
برای تنوری کردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم کنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.
زمان تهیه: 10 دقیقه به علاوه 60- 30 دقیقه زمان خواباندن آن
زمان پخت : 30 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
ماست کم چرب : 150 گرم
سیر : 2 حبه، کوبیده شود
زیره سبز : یک قاشق چایخوری
زردچوبه : یک چهارم قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز : دو قطره
سینه مرغ : 4 عدد
برای سس نعنا :
نعنای کاملا خرد شده : یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده : یک حبه کوچک
خیار کوچک : یک عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شود.
ماست کم چرب : 150 گرم
آب یک لیمو ترش تازه
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن : مقداری
طرز تهیه :
درون یک کاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراکی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سینههای تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آنها را برگردانید.
برای تهیه سس :
نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آنها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید.
سینههای مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.
مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35 – 30 دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب کنید.
مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل کنید.
زمان تهیه: 10 دقیقه به علاوه 60- 30 دقیقه زمان خواباندن آن
زمان پخت : 30 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
ماست کم چرب : 150 گرم
سیر : 2 حبه، کوبیده شود
زیره سبز : یک قاشق چایخوری
زردچوبه : یک چهارم قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز : دو قطره
سینه مرغ : 4 عدد
برای سس نعنا :
نعنای کاملا خرد شده : یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده : یک حبه کوچک
خیار کوچک : یک عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شود.
ماست کم چرب : 150 گرم
آب یک لیمو ترش تازه
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن : مقداری
طرز تهیه :
درون یک کاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراکی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سینههای تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آنها را برگردانید.
برای تهیه سس :
نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آنها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید.
سینههای مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.
مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35 – 30 دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب کنید.
مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل کنید.