مرغ تنوری رژیمی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مرغ تنوری رژیمی (/showthread.php?tid=173636) |
مرغ تنوری رژیمی - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 برای تنوری کردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم کنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید. زمان تهیه: 10 دقیقه به علاوه 60- 30 دقیقه زمان خواباندن آن زمان پخت : 30 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر ماست کم چرب : 150 گرم سیر : 2 حبه، کوبیده شود زیره سبز : یک قاشق چایخوری زردچوبه : یک چهارم قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز : دو قطره سینه مرغ : 4 عدد برای سس نعنا : نعنای کاملا خرد شده : یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده : یک حبه کوچک خیار کوچک : یک عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شود. ماست کم چرب : 150 گرم آب یک لیمو ترش تازه نمک و فلفل به اندازه لازم روغن : مقداری طرز تهیه : درون یک کاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراکی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سینههای تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آنها را برگردانید. برای تهیه سس : نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آنها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید. سینههای مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید. مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35 – 30 دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب کنید. مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل کنید. |