امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طبخ جوجه ایتالیایی

#1
مواد لازم :
سس مایونز : سه چهارم پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده : یک دوم پیمانه
پودر سیر : سه چهارم قاشق چای خوری
آرد سوخاری ایتالیایی : سه چهارم پیمانه
سینه مرغ، نصف شده : دو عدد (چهار تکه)

روش تهیه
_ دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.
_ سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.
_ آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.
_ تکه‌های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.
_ آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.
_ جوجه ایتالیایی برای یک پذیرایی بی نظیر آماده است.




پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!
  کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری
  کباب پز تابشی – طرز تهیه جوجه کباب حلزونی خوشمزه در خانه
  کباب پز تابشی – طرز تهیه جوجه ترش گیلانی با استفاده از سبزی معطر و رب انار
  طبخ جوجه کباب مراکشی با استفاده از کباب پز تابشی خانگی
Wink طرز تهیه دونات مغزدار ایتالیایی ^.^
  بستنی ایتالیایی به سبک خوشمزه (:
  طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی
  لازانیای ایتالیایی و طرز تهیه طرز تهیه سس سفید برای لازانیا
  تزیین کیک به شکل جوجه طلایی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان