طبخ جوجه ایتالیایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طبخ جوجه ایتالیایی (/showthread.php?tid=173634) |
طبخ جوجه ایتالیایی - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 مواد لازم : سس مایونز : سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده : یک دوم پیمانه پودر سیر : سه چهارم قاشق چای خوری آرد سوخاری ایتالیایی : سه چهارم پیمانه سینه مرغ، نصف شده : دو عدد (چهار تکه) روش تهیه _ دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید. _ سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید. _ آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید. _ تکههای مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند. _ آنها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند. _ جوجه ایتالیایی برای یک پذیرایی بی نظیر آماده است. |