امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی در مورد پوست کندن پياز

#1



نکاتی در مورد پوست کندن پياز 1



پوست‌ کندن‌ پياز کار بسيار دشواري‌ است‌به‌طوري‌ که‌ اغلب‌ از آن‌ فرار مي‌کنند و حاضر به‌پوست‌ کندن‌ پياز پوست‌ کندن‌ نيستند زيرا بوي‌پياز چشمها را مي‌سوزاند و اشک‌ها به‌ سرعت‌جاري‌ مي‌شوند به‌ چند روش‌ ساده‌ براي‌توجه‌کنيد.
قسمت‌ ريشه‌ پياز را نگيريد و از سر پياز آن‌را ريز کنيد.

پياز را در يخچال‌ قرار دهيد و پس‌ از چندساعت‌ آن‌ را ريز کنيد.


به‌ هنگام‌ خردکردن‌ پياز، دهان‌ خود راببنديد.


پياز را هنگام‌ پوست‌ کندن‌ زير شير آب‌سرد بگيريد.


پيازهاي‌ خيلي‌ تند را يک‌ ساعت‌ در آب‌سرد خيس‌ کنيد، پياز شيرين‌ مي‌شود.



از مصرف‌ پياز بريده‌ شده‌ خودداري‌ کنيد،زيرا جاذب‌ ميکروب‌ است‌ مگر اينکه‌ روي‌ نيمه‌باقي‌مانده‌ کمي‌ کره‌ يا روغن‌ بماليد که‌ هم‌ مدت‌بيشتري‌ تازه‌ مي‌ماند و هم‌ ميکروب‌ موجود در هوارا به‌ خود جذب‌ نخواهد کرد. پس‌ با اين‌ روش‌ها،ديگر موقع‌ پوست‌ کندن‌ پياز احساس‌ سوزش‌ درچشم‌هايتان‌ نمي‌کنيد.





هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها
  طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون
  نکاتی برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی
  دانستني هايي در مورد بادمجان؛ از خواص تا بهترين روش پخت !
  طرز تهیه کیک مورد علاقه بچه ها کیک اسمارتیز شکلاتی .. !
  نکاتی برای داشتن یک سیخ کباب عالی و خوشمزه
  نکاتی مهم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی
  نکاتی در تهیه کباب کوبیده
  طرز تهیه ترشی پوست لیمو ترش

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان