امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک شکلات و عسل

#1



کیک شکلات و عسل 1



مواد لازم:

شکر قهوه ای - 100 گرم
کره - 70 گرم
تخم مرغ - 1 عدد
عسل - 2 قاشق سوپ خوری
دوغ بی نمک - 60 میلی لیتر
آرد - 150 گرم
بیکینگ پودر - 1 قاشق چای خوری
مخلوط ادویه* - 2 قاشق چای خوری
شکلات سیاه خرده کرده - 50 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش سفید:

خامه - 100 گرم
شکلات سفید - 180 گرم

* دارچین، هل، زنجفیل و جوزهندی

روش تهیه:

شکر و کره را در کاسه ی کوچکی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ کره روشن شود.
آن گاه تخم مرغ و عسل را بیفزایید و مخلوط کنید.
سپس به طور یک در میان، مقداری دوغ و کمی از مخلوط مواد خشک که شامل آرد، بیکینگ پودر و ادویه است را به مایه ی قبلی اضافه کنید تا همه مواد لازم به مصرف برسد.
اکنون شکلات را به مایه ی کیک بیفزایید و آن را در داخل قالبی بیضی شکل به طول 28 سانتی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید.
حالا روی مایه را صاف کنید و قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتی گراد، به مدت تقریبی 35 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد؛ به گونه ای که اگر خلال چوبی در کیک فرو بردید، چیزی از مایه به آن نچسبد.
بعد کیک را از قالب خارج کنید و روی پنجره ی سیمی خنک نمایید. اینک کیک را با کرم گاناش بپوشانید و در صورت دلخواه روی آن خمیر شکلات سفید پهن کنید و با برگ هایی از خمیر شکلاتی شیری تزیین نمایید.
اکنون کیک را در دیس زیبایی قرار دهید.

روش تهیه کرم گاناش سفید:

خامه را درون ظرفی با کف نسبتا ضخیم بریزید و روی اجاق بگذارید تا خامه گرم شود.
آن گاه شکلات را بیفزایید و پیوسته هم بزنید تا کرم صاف و یک دست شود.
پس از خنک شدن، کرم قابل مصرف است.
انرژی کل: 3100 کیلو کالری


هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  طرز تهیه کیک ماربل با وانیل و شکلات
  طرز تهیه کیک هلو با شکلات سفید
  طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات
  طرز تهیه شکلات تخته ای مغزدار
  آموزش تهیه دسر موس شکلات
  طرز تهیه پنکیک شکلات و دارچین
  طرز تهیه کیک شکلات سفید
  "نوتلا" خورهای حرفه ای بخوانند/ شکلات صبحانه مغذی و خوشمزه به سبک خانگی!
  شیرینی پرتقال و شکلات .

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان